MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Το Interstellar είναι ερωτικό γράμμα” δήλωσε η Jessica Chastain στην πρεμιέρα

Το πολυαναμενόμενο Interstellar του Christopher Nolan θα είναι ένα επικό διαστημικό ταξίδι. Όμως, σύμφωνα με μια από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας, την Jessica Chastain αυτό που κυριαρχεί στην ταινία είναι το αίσθημα της αγάπης.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Νόμιζα ότι πρόκειται να παίξω σε μια διαστημική περιπέτεια, αλλά είναι πέρα από αυτό” δήλωσε η διάσημη ηθοποιός στο Hollywood Reporter στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας. “Νομίζω ότι είναι ένα ερωτικό γράμμα. Στον πυρήνα της ταινίας μιλάει για την αγάπη ενός πατέρα και της κόρης του.” 

Και συμπλήρωσε: “Ο Chris [ο σκηνοθέτης Nolan] και ο Matthew [o πρωταγωνιστής McConnaughey] είναι κι οι δύο πατέρες. Και νομίζω ότι η ιστορία στον Chris, που είναι πατέρας, είναι πολύ κοντινή.” 

Η Chastain ερμηνεύει μία επιστήμονα που πίσω στη Γη προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να σώσει το ανθρώπινο είδος. Τον ίδιο σκοπό έχουν και οι McConaughey και Hathaway, με τη διαφορά ότι αυτοί ταξιδεύουν στο διάστημα κι αναζητούν εκεί ένα νέο πλανήτη για το ανθρώπινο είδος. Ο χαρακτήρας που ερμηνεύεται από τον McConaughey αφήνει πίσω του μία νεαρή κόρη κι ένα γιο.
Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε σε κινηματογράφο του Λος Άντζελες την Κυριακή. Στην προβολή παρευρέθηκαν οι πιο σημαντικοί συντελεστές της ταινίας, όπως οι McConaughey Nolan, Chastain και Hathaway.

Ο αδερφός του Nolan, ο Jonathan, είχε αρχικά γράψει το σενάριο για τον Steven Spielberg. Όμως, στην πορεία το εγχείρημα το ανέλαβε ο αδερφός του. Τι κοινό έχουν οι δύο πολύ πετυχημένοι σκηνοθέτες; Σύμφωνα με τον Jonathan Nolan ο αδερφός του και ο Spielberg “έχουν αυτό το κοινό: είναι αφοσιωμένοι στο να δημιουργούν ταινίες με τον παραδοσιακό τρόπο”. Και συμπλήρωσε ότι η ταινία είναι για γονείς και παιδιά. 

Το Interstellar θα έρθει στην Ελλάδα στις 6 Νοεμβρίου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b