1 εικόνα & 100 λέξεις: Οι καλοί σκύλοι πάνε στον Παράδεισο και στις διαδηλώσεις
Σε μια εποχή φτωχή από σύμβολα και «ηγέτες», ένας αδέσποτος σκύλος που απλώς γούσταρε να χώνει τη μουσούδα του όπου υπήρχε χαμός και φασαρία, έγινε άθελά του το πιο αναγνωρίσιμο «πρόσωπο» των διαδηλώσεων της Αθήνας.
A
A
Από την πλατεία Εξαρχείων όπου συνήθιζε ν’ αράζει, μέχρι να γίνει θέμα στο περιοδικό “Τime” ανάμεσα στις 100 προσωπικότητες του 2011, η φιγούρα του «Λουκάνικου» δεν πέρασε απαρατήρητη: έγινε εξώφυλλο περιοδικών, τραγούδι και απέκτησε τη δική σελίδα του στο facebook. Τώρα που δεν υπάρχει πια, μια παρέα γκραφιτάδων ανέλαβε να τον εντάξει για πάντα στο αστικό τοπίο της δικής του πόλης μ’ ένα graffiti στου Ψυρρή.
Οι λεζάντες κάτω από τη συμπαθητική φάτσα είναι πολύ εύστοχες: «Τα δακρυγόνα μαζί τα φάγαμε» και «All Dogs Go to Heaven».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι Dream Syndicate θα παρουσιάσουν ολόκληρο το Medicine Show στην Αθήνα
Αρχιμάστορας Σόλνες, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Jazz στο Μουσείο: Ο Στάθης Άννινος και η Κατερίνα Πολέμη στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας με «Αποκατεστημένες και Υπέροχες»
«Μυθολογίες – Με το πρόσωπο της Kimiko Yoshida»: Η Kourd Gallery παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας στην Ελλάδα
Η Κατερίνα Αδαμοπούλου και το κουαρτέτο της στο Half Note
Μνήμη-Λήθη, σε σκηνοθεσία Αλίκης Στενού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Δεύτερη ζωή: Το Παιδί Τραύμα κυκλοφόρησε νέο δίσκο
Η Καλλιόπη Μητροπούλου παρουσιάζει το “Between” στο Newman Cinema
Βαμβακού: Το Vamvakou Santa School ζωντανεύει και τα Χριστούγεννα «ανάβουν» με τον Πάνο Μουζουράκη