MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Benedict Cumberbatch εναντίον Ναζί- Δείτε το trailer του “The Imitation Game”

Μία από τις ταινίες που θεωρείται ήδη φαβορί για τα Όσκαρ, είναι το “The Imitation Game”. Η αγγλοαμερικανική ταινία, η οποία μέχρι στιγμής έχει προβληθεί σε αρκετά φεστιβάλ, κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της στην Αγγλία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία “The Imitation Game” με τον Benedict Cumberbatch (γνωστό και ως τηλεοπτικό Σέρλοκ Χολμς, από το σίριαλ του BBC), αφηγείται τη ζωή του διάσημου Βρετανού μαθηματικού Alan Turing κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ταινία είναι ένα θρίλερ σε σκηνοθεσία του Morten Tyldum. Εξιστορεί τις προσπάθειες του Turing να σπάσει τον κώδικα της γερμανικής μηχανής κρυπτογράφησης Enigma, που θεωρείτο τότε ανίκητη και να αποκρυπτογραφήση τα μηνύματα που τηλεγραφούσαν οι Γερμανοί αξιωματικοί. Επίσης, ο διαπρεπής επιστήμονας είχε δικά του μυστικά να κρύψει, σχετικά με την προσωπική του ζωή”.

Στο “The Imitation Game” πρωταγωνιστούν- εκτός από τον Cumberbatch- και οι Keira Knightley, Mark Strong, Matthew Goode, Rory Kinnear κ.α.

Η ταινία αυτή ξεχώρισε στο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ του Toronto βραβεύτηκε με το People’s Choice Award και  θεωρείται από ειδικούς στο χώρο των Όσκαρ ήδη ένα από τα μεγάλα φαβορί για όσκαρ καλύτερης ταινίας, από τώρα. Ο λόγος που επικαλούνται είναι ότι αρκετές ταινίες, από αυτές που έχουν κερδίσει το συγκεκριμένο βραβείο στο Toronto, όπως “Ο Λόγος του Βασιλιά” και το “12 Χρόνια Σκλάβος” τα τελευταία χρόνια έχουν λάβει και το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Δείτε το trailer:

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b