MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης behind the scenes για τη νέα του ταινία (video)

Δυο χρόνια μετά το πολύ πετυχημένο “Αν”, που έκανε ρεκόρ εισιτηρίων το 2012, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στον κινηματογράφο. Κι αυτή τη φορά, όχι με μία ταινία, αλλά με τρεις. Τρεις ταινίες που θα αποτελούν την ερωτική του τριλογία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ήδη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπαίνει στον καινούργιο χειμώνα, ξεκινώντας τα γυρίσματα της 2ης και 3ης ιστορίας της νέας του ταινίας που έχει υποψήφιο τίτλο «Γλυκύ μου έαρ». Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία εξελίσσεται στην Ελλάδα του σήμερα, στην εποχή της κρίσης. Ο Παπακαλιάτης γράφει το σενάριο, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί. 

Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες. Κάθε ιστορία κι ένας διαφορετικός τίτλος. Κάθε ιστορία και μια διαφορετική οπτική πάνω στο αιώνιο θέμα του έρωτα.

Ηθοποιοί από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού δίνουν το στίγμα της ερμηνείας. J.K.Simmons, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη. Θα μας αφηγηθούν τις ερωτικές ιστορίες που γεννιούνται ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους πολίτες στην Ελλάδα του σήμερα. Κάθε ιστορία κι ένας διαφορετικός τίτλος. Κάθε ιστορία και μια διαφορετική οπτική πάνω στο αιώνιο θέμα του έρωτα.

Ήδη στο κανάλι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Youtube έχει κυκλοφορήσει ένα εκτενές behind the scenes βίντεο με αφήγηση του δημιουργού. Ο τίτλος Chapter I θυμίζει λίγο τον τρόπο με τον οποίο το" target="_blank"> Nymphomaniac" target="_blank"> έβγαζε ένα νέο τρέιλερ για κάθε κεφάλαιο της ταινίας του Trier. 

Δείτε το backstage video:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b