MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξεχνούσε τα λόγια της στη θεατρική πρεμιέρα στο Λονδίνο η Lindsay Lohan!

Το αγγλικό θέατρο φαίνεται ότι δίνει επαγγελματική διέξοδο σε ηθοποιούς από την Αμερική, που ήταν κάποτε, αλλά δεν είναι πια, πρώτα ονόματα. Όμως, καμιά φορά, αυτή η επιλογή οδηγεί και σε καταστροφικά αποτελέσματα για την θεατρική παράσταση.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η περίπτωση της Lindsay Lohan είναι χαρακτηριστική. Η ηθοποιός προσελήφθη, για να παίξει σε παράσταση στο Λονδίνο. Κι όπως ήταν αναμενόμενο τα έκανε θάλασσα. Στην παράσταση του έργου του David Mamet “Speed-the-Plow” η ηθοποιός έχανε τα λόγια της διαρκώς και είτε της τα σφύριζε κάποιος υποβολέας από τα πλάγια της σκηνής, είτε τα διάβαζε μέσα από ένα βιβλίο. Και σε έναν συναισθηματικά φορτισμένο μονόλογό της το απαιτητικό λονδρέζικο κοινό ξέσπασε στα γέλια.

Από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter η ερμηνεία της Lohan, αλλά και γενικότερα η παράσταση δεν άρεσαν καθόλου. Ένα σχόλιο τονίζει πως σε μία ατάκα, που έλεγε “Είσαι φανταστική”, το κοινό γελούσε ειρωνικά. Άλλος θεατής της παράστασης εκτιμά πως δεν υπήρχε καθόλου σκηνοθέτης, ούτε έγιναν πρόβες στην παράσταση. 

Δεν πήγαν, λοιπόν, καλά τα πράγματα στην νέα απόπειρα της Lohan να κάνει το μεγάλο comeback- από το θεατρικό σανίδι αυτή τη φορά.  

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b