MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αγγελιοφόρος της ειρήνης από τον ΟΗΕ ο Leonardo DiCaprio

O Leonardo DiCaprio θα τιμηθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών με τον τίτλο του Αγγελιοφόρου της Ειρήνης και του ζητήθηκε να μιλήσει στις 23 Σεπτεμβρίου στην Σύνοδο για το Κλίμα του ΟΗΕ, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Είναι τιμή για μένα να δεχθώ τον ρόλο του Αγγελιοφόρου της Ειρήνης του ΟΗΕ πάνω στην Κλιματική Αλλαγή και να στηρίξω τις προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα να προβάλλει ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα, που αντιμετωπίζουμε ως παγκόσμια κοινωνία” δήλωσε ο DiCaprio σε ανακοίνωσή του. “Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να μιλήσω ανοιχτά σε αυτήν την καθοριστική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας- είναι μια στιγμή για δράση. Το πώς απαντούμε στην κλιματική κρίση τα επόμενα χρόνια πιθανότατα θα καθορίσει τη μοίρα της ανθρωπότητας και του πλανήτη.”

Το Φεβρουάριο ο DiCaprio έκανε δωρεά 3 εκατ. δολαρίων για τη διάσωση των θαλασσών και στη συνέχεια έδωσε άλλα 7 εκατ. Άλλοι σταρ του Hollywood που έχουν λάβει αυτόν τον τιμητικό τίτλο είναι οι Edward Norton, Michael Douglas, Charlize Theron, George Clooney και Stevie Wonder.

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b