MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Γιάννης Τσιμιτσέλης πρωταγωνιστεί στο νέο έργο του Νίκου Μουτσινά

Πρωταγωνιστής, μεταξύ άλλων, θα είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο θεατρικό έργο, που έγραψε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής και ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς. Το έργο “I love you κάργα” ανεβαίνει στο μπαρ- θέατρο Shamone στο Γκάζι.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το «I Love  You Κάργα» κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Η Βασιλική Ανδρίτσου σκηνοθετεί την μουσική κωμωδία. Κάθε Τετάρτη οι πρωταγωνιστές της παράστασης αναβιώνουν στιγμές σπαρταριστής συνύπαρξης ζευγαριών σε κηδείες, γέννες, συνευρέσεις άνω των δυο… και λοιπά ερωτικά ζευγαρώματα. Εκτός από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη πρωταγωνιστούν η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, η Αλεξία Κουλούρη, ο Γιάννης Σεμερτζίδης και η Βασιλική Ανδρίτσου.

Παράλληλα, στο ίδιο θέατρο κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο και οι «Τρεις Κόρες Εν Καμίνω». Μετά το τελευταίο πετυχημένο ανέβασμα του στο Θέατρο Badminton, το έργο του Βασίλη Μυριανθόπουλου επανέρχεται στην σκηνή του Shamone κάθε Κυριακή. Η Τζέσυ Παπουτσή, η Ελένη Φιλίνη και η Πωλίνα κάνουν πρόβα την κηδεία τους σε μια μουσική μαύρη κωμωδία με την συνοδεία τριών αγγέλων έκπληξη!

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Τζέσυ Παπουτσή, Ελένη Φιλίνη, Πωλίνα, Γιώργος Παράσχος (αναμένεται η ανακοίνωση δυο ακόμη πρωταγωνιστών)

Shamone, Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3450144

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b