MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πολύ διαφορετικό από το βιβλίο το sequel της ταινίας “Το κορίτσι με το τατουάζ”

Αποκαλύψεις για το μέλλον του sequel της ταινίας “Το κορίτσι με το τατουάζ” έκανε ο σκηνοθέτης του David Fincher. Σε αυτές δήλωσε ότι το σενάριο της ταινίας θα είναι πολύ διαφορετικό από το βιβλίο του Stig Larsson.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αν και το “Κορίτσι με το τατουάζ” δεν έκανε καλά νούμερα στο Box Office, ο σκηνοθέτης δηλώνει πεπεισμένος ότι η Sony δεν θα εγκαταλείψει το project. Ο λόγος, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, είναι πως έχουν ήδη δαπανηθεί τεράστια ποσά για τα δικαιώματα του βιβλίου, αλλά και του σεναρίου του “The Girl Who Played With Fire” (ο τίτλος του sequel). Οπότε, η εταιρεία θα πρέπει να δημιουργήσει κάποια ταινία, ώστε να γίνει έστω και κάποια απόσβεση της επένδυσης.

Παράλληλα, ο Fincher δηλώνει για το σενάριο, ότι έχει μεγάλες δυνατότητες και ότι είναι πολύ διαφορετικό από το βιβλίο. Αυτά είναι τα μόνα καινούρια νέα για την εξέλιξη της ταινίας. Τα άλλα που γνωρίζουμε είναι πως η Rooney Mara θα είναι ξανά στην ταινία και φημολογείται πως θα παραμείνει κι ο Daniel Craig, αν και υπήρξαν φήμες για διαφωνίες του με την παραγωγή. 

Ο Fincher έχει δημιουργήσει ήδη μεγάλη διχογνωμία στο internet. Μια άλλη πρόσφατή του ταινία, το Gone Girl (Το κορίτσι εξαφανίσθηκε), που θα έρθει στην Ελλάδα στις 2 Οκτωβρίου, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου, έχει τελείως διαφορετικό φινάλε σε σχέση με το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε (της συγγραφέως Gillian Flynn, η οποία όμως υπογράφει και το σενάριο!) Η συγγραφέας υποβάθμισε το θέμα και τις αλλαγές που έχουν γίνει, αλλά κι ο Fincher δήλωσε μετά πως οι δηλώσεις του παρερμηνεύθηκαν από το internet. 


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b