MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γάμος α λα Ιταλικά για τον Τζορτζ Κλούνεϊ

Γαμπρός θα ντυθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο 53χρονος γοητευτικός Τζορτζ Κλούνεϊ. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ο γάμος του με τη βρετανίδα δικηγόρο, Αμάλ Αλαμουντίν που του έκλεψε την καρδιά, θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Όπως φαίνεται ο φανατικός -μέχρι σήμερα- εργένης ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένος, ενώ δε διστάζει να μιλήσει για την αγαπημένη του δημοσίως, όπως συνέβη και στη Φλωρεντία, όταν ο 53χρονος Κλούνεϊ δήλωσε σε φιλανθρωπικό δείπνο ότι είναι πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος με την 36χρονη δικηγόρο.

Ο ακριβής τόπος που θα τελεστεί ο γάμος αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. Αν και ο ηθοποιός διατηρεί εξοχική κατοικία στο Κόμο, πιθανός προορισμός για τη γαμήλια τελετή αποτελεί και η Βενετία.

Η Αλαμουντίν που είναι δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την Παρασκευή έδωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως βεβαίωση αγαμίας και δήλωσε ότι θα παντρευτεί τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο μητρώο του δήμου Τσέλσι στο Λονδίνο όπως έγραψε η New York Daily News το Σάββατο.

Σε ότι αφορά στο νυφικό, η Αμάλ Αλαμουντίν εθεάθη στον οίκο μόδας του σχεδιαστή Αλεξάντερ Μακουίν στο ανατολικό Λονδίνο συνοδευόμενη από την μητέρα της και ένα φίλο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b