MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Athens Beer Festival 2014 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, για 14 συνεχόμενη χρονιά η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ θα ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχτεί τους πολυάριθμους φίλους και εραστές της μπίρας, σε ένα εκπληκτικό χώρο 30.000m με απεριόριστη θέα σε θάλασσα, Αθήνα και Πειραιά.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η πετυχημένη και μακροβιότερη διοργάνωση στο χώρο της μπίρας, από πέρσι έχει αλλάξει τον χώρο διεξαγωγής της. Έτσι λοιπόν η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΙΡΑΣ (ATHENS BEER FESTIVAL) και φέτος, από τις 28 Αυγούστου έως και τις 11 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στον εξωτερικό χώρο του επάνω διαζώματος των κερκίδων του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΣΕΦ).

BANNER 200 X 90 cm AΠερισσότερες από 200 ετικέτες μπίρας, πάνω από 60 βαρελίσιες από όλον τον κόσμο και η συμμετοχή των ελληνικών μικροζυθοποιείων υπόσχονται ανεπανάληπτες γευστικές εμπειρίες.

Πρωτεύοντα ρόλο στην διασκέδαση των επισκεπτών παίζει το Μουσικό Πρόγραμμα του Φεστιβάλ. Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής αλλά και ξένης μουσικής σκηνής, ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες και μπάντες που αξίζει να προβληθούν, θα εμφανιστούν στις 15 ημέρες που διαρκεί το Athens Beer Festival.

Τετάρτη 3/9 : Η Τάνια Κικίδου μαζί με τους Delay, Mongrel

Πέμπτη: 4/9 Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μαζί με τους Mind Departure και Schooldrivers feat . Deejay Nic

Παρασκευή 5/9 : Paul di Anno , Support Act , Blue Stripe, Ghost Season και Guest η Τάνια Κικίδη

Σάββατο 6/9 : Γιάννης Ζουγανέλης με τους 15/50 και μαζί οι Echoes και τα Χάρτινα Φτερά.

Κυριακή 7/9 : Lord 13, Υπεράνω Υποψίας, Μικρές Διαδρομές.

Δευτέρα 8/9 : Νίκος Ζωιδάκης και μαζί ο Αργύρης Λουλατζής.

Τρίτη: 9/9 Η Αλεξάνδρα Κόνιακ και μαζί οι Δ.Ο.Γ.Μ.Α. και ο Μιχάλης Τασίνας

Τετάρτη 10/9: Οι Big Ballz (AC-DC Tribute Band) και μαζί οι Cemetary Dance και οι Dream Lord

Πέμπτη 11/9: O Johny Vavouras και μαζί οι Mistful και οι Halfnote

Στο φετινό φεστιβάλ ξεχωρίζει η παρουσία του Paul Di’anno που ήταν ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden σε μια καριέρα που ξεκίνησε το 1978 και κράτησε μέχρι το 1981. Στο ΣΕΦ θα τον δούμε στις 5/9 με τους Sorrowful Angels ενώ το ”party” θα ξεκινήσει από νωρίς με αρκετές support μπάντες και όσο πλησιάζουμε στην εμφάνιση του Θρύλου της Μέταλ, θα εμφανιστούν οι Blue Stripe όπου και θα δώσουν την σκυτάλη στους Ghost Season και εκείνοι με τη σειρά τους θα αφήσουν την σκηνή στην Τάνια Κικίδη σε μια guest εμφάνιση με τον Paul Di’anno. Πολλοί γνωστοί μας καλλιτέχνες και συγκροτήματα θα παρουσιαστούν και τις υπόλοιπες μέρες του φεστιβάλ όπως οι: Χρήστος Δάντης, Γιάννης Βαρδής, Γιώργος Λιανός, Νίκος Ζωιδάκης, Γιαννης Ζουγγανέλης,1550, Κώστας Τουρνάς, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Τάνια Κικίδη, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Johny Vavouras και πολλοί άλλοι.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ αναλυτικά με όλους τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα ανά ημερομηνία, θα το δείτε στην επισυναπτόμενη αφίσα καθώς και στο video του φεστιβάλ στο παρακάτω link: http://youtu.be/YaLotM5R7f8

Επιπλέον, πολλές καινοτομίες εισέρχονται και θεσπίζονται για πρώτη φορά στο φεστιβάλ, όπως:

Ο εκπληκτικός χώρος των 30.000 τετραγωνικών μέτρων διεξαγωγής του festival έχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα, στην Αθήνα και στον Πειραιά καθώς και άμεση πρόσβαση στην αφετηρία του Τραμ (100 μέτρα) και του Ηλεκτρικού (200 μέτρα) Σταθμού του Νέου Φαλήρου. Διαθέτει πολυάριθμες θέσεις στάθμευσης.

Οι τιμές εισόδου που θα ισχύσουν φέτος είναι:
ΚΥΡΙΑΚΗ έως ΠΕΜΠΤΗ 6 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΕΥΡΩ.
Special Events: Στις 05/09 ο Paul Di’anno, 10 ΕΥΡΩ

Περισσότερα θα βρείτε στο : https://apps.facebook.com/my-contests/athensbeerfestival
Για όλα τα νέα του Athens Beer Festival μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς από το website του: www.beerfest.gr και το Facebook Page του : https://www.facebook.com/pages/Athens-Beer-Festival/522296454474006


Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b