MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παντρεύτηκαν Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί

Μετά από 9 χρόνια σχέσης και έξι παιδιά, το υπέρλαμπρο ζεύγος Πιτ-Τζολί παντρεύτηκε. Το πιο όμορφο ζευγάρι του Ηollywood τέλεσε το μυστήριο στη Γαλλία.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Ο γάμος ήταν πολιτικός και τελέστηκε σε ένα μικρό παρεκκλήσι στο Σατό Μιραβάλ, στο Κορέν της νότιας Γαλλίας, παρουσία φίλων και συγγενών.

Από την τελετή δεν έλειπαν και τα έξι τους παιδιά. Tην Αντζελίνα τη συνόδεψαν στο ιερό οι μεγαλύτεροι γιοι της Μάντοξ και Παξ, ενώ η Ζαχάρα και η Βιβιέν έραναν με ροδοπέταλα τους γονείς τους. Η Σάιλο και ο Νοξ έδωσαν στους γονείς τους τα δαχτυλίδια τους.

Στην απόφαση τους να παντρευτούν φαίνεται πως συντέλεσε και το δικαίωμα γάμου που απέκτησαν οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες στις ΗΠΑ, από πέρυσι το καλοκαίρι σε πολλές αμερικανικές πολιτείες με την απόφαση-σταθμό του Αρείου Πάγου, δεδομένου ότι το ζευγάρι είχε δηλώσει πως δεν σκόπευε να παντρευτεί πριν από τη νομιμοποίηση του γάμου τους.

Τα επόμενα σχέδια τους είναι να εμφανιστούν μαζί στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία “By the Sea”, την οποία θα γράψει και θα σκηνοθετήσει η Τζολί.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b