MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε δωρεάν

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και για άλλη μια φορά προσφέρει ποικίλες προτάσεις διασκέδασης εντελώς δωρεάν. Αν δε, είστε από εκείνους που μόλις επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές διακοπές, η πόλη σας υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο. Εκθέσεις, ποδηλατόβολτες και πάρτι είναι όλα όσα μπορούν να κάνουν την προσαρμογή σας στους ρυθμούς της Αθήνας ευκολότερη. Καλό Σαββατοκύριακο!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Σάββατο 23 Αυγούστου

μαψηοMacho του Γιούργκεν Τέλερ στο Ίδρυμα ΔΕΣΤΕ
Την  έκθεση Juergen Teller: MACHO, η πρώτη ατομική παρουσίαση στην Αθήνα, ενός από τους πιο διάσημους φωτογράφους της γενιάς του, φιλοξενεί το Ίδρυμα ΔΕΣΤΕ στη Νέα Ιωνία έως τις 29 Οκτωβρίου. Κάτω από τον περιπαιχτικό τίτλο MACHO, ο Juergen Teller, ο φωτογράφος που κατέστησε, μέσω της πρακτικής του, τη συζήτηση γύρω από τα όρια της μόδας και της τέχνης εντελώς παρωχημένη, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα σύνολο δουλειάς με ιδιαίτερα ενδοσκοπικό χαρακτήρα.

Party στο Maze Open Air
Το Σάββατο 23 Αυγούστου, η αθηναϊκή underground μουσική σκηνή στήνει ένα ξεχωριστό μουσικό enent με τους Christian Cambas, George Apergis b2b A.Metz, Mr.M, Softcore, στο χώρο του Maze στο Γκάζι. Διεύθυνση: Ορφέως 182. Ώρα: 23:00. Δωρεάν είσοδος -υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση-.

Κυριακή 24 Αυγούστου

Ποδηλατόβολτα στην ΑργυρούποληΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ
Από την Κυριακή 24 Αυγούστου, ο ποδηλατικός αθλητικός σύλλογος Αργυρούπολης διοργανώνει ποδηλατοβόλτα κάθε Κυριακή από την πλατεία Βάρναλη. Εκκίνηση: από τις 10:00 στην Πλατεία Κώστα Βάρναλη.

Σάββατο και Κυριακή

Wear and tear(?) στο metamatic:taf 
Δεκατέσσερις καλλιτέχνες αναμετρώνται με την πολυσημία του όρου «φθορά», εξετάζοντας άλλοτε το απαύγασμα του θραύσματος, του υπολείμματος ή του ερειπίου και άλλοτε την μεταφορική, ανθρωποκεντρική ή ιστορική διάσταση της «αποσύνθεσης» και της «παρακμής». Μορφολογικά αφήνονται στην ελεύθερη επιλογή μεταξύ σκόπιμης αλλοίωσης και φυσιολογικής φθοράς λόγω χρήσης ή επιρροής των εξωτερικών συνθηκών.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b