MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
24
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Jason Statham: Πώς κόντεψε να σκοτωθεί στα γυρίσματα των “Αναλώσιμων 3”

Ο Jason Statham μπορεί να παίζει στους “Αναλώσιμους 3”, αλλά δεν είναι ο ίδιος αναλώσιμος. Όπως αποδείχθηκε μάλιστα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο βρετανός ηθοποιός είναι στην κυριολεξία πολύ σκληρός, για να πεθάνει. (Συγγνώμη, Bruce Willis!)

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στα γυρίσματα των Αναλώσιμων 3, λοιπόν, ο Statham βρισκόταν στο τιμόνι ενός φορτηγού βάρους 3 τόνων. Κάποια στιγμή τα φρένα δεν έπιασαν και στο φορτηγό βρέθηκε σχεδόν 20 μέτρα μέσα στη Μαύρη Θάλασσα, απειλώντας να πάρει μαζί του στον πάτο τον διάσημο πρωταγωνιστή.

Όμως, ο Statham δεν μάσησε. Βγήκε από το φορτηγό και κολύμπησε ως την ξηρά. Σε αυτό τον βοήθησε βέβαια το γεγονός ότι στο παρελθόν ήταν επαγγελματίας αθλητής των καταδύσεων σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Τον βλέπουμε στα νιάτα του με μαγιό (και μαλλιά) σε αυτή τη φωτογραφία από αγώνες.
1jason statham

Την ιστορία την αφηγήθηκε ο Sylvester Stalone στην εφημερίδα The Mirror, στην πρεμιέρα της ταινίας στην Αγγλία. “Ευτυχώς είχαμε βγάλει τις πόρτες από το φορτηγό πριν. Αν κάποιος άλλος από μας ήταν στο φορτηγό, θα είχε σκοτωθεί, γιατί φορούσαμε βαριές μπότες και ζώνες με όπλα. Θα είχαμε πνιγεί. Αλλά επειδή ο Jason είναι ένας δύτης Ολυμπιακών προδιαγραφών, τη γλίτωσε.”

 

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Σπασμένη Φλέβα: Δύο βραβεία για την ταινία του Γιάννη Οικονομίδη στο San Francisco Greek Film Festival
Cine News
Daredevil Born Again: Ο νέος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα στο Disney+
Cine News
Εδώ μιλάνε για λατρεία: Ξανά στα σινεμά το μουσικό ντοκιμαντέρ για τους Κόρε.Ύδρο.
Cine News
Ο Daredevil επιστρέφει – Οι σειρές και οι ταινίες που θα δεις αυτή την εβδομάδα στην TV
Art & Culture
Γιατί ανυπομονούμε για τα press tours της Zendaya – ίσως πιο πολύ από τις ταινίες της
Cine News
Ο “ανίκητος” Τσακ Νόρις έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών
Cine News
The House of David: Ο 2ος κύκλος της βιβλικής σειράς κάνει πρεμιέρα στο Prime Video
Cine News
38ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Masterclass με τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη
Cine News
Νύχτες Πρεμιέρας: «Late Night Specials» προβολές με Σκορσέζε και Κιούμπρικ
Cine News
Dune 3: Teaser και posters αποκαλύπτουν το εντυπωσιακό καστ
Cine News
Η Χάνα Μοντάνα επιστρέφει… 20 χρόνια μετά στο Disney+
Cine News
Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου κλείνει τα 25 του χρόνια