MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σπάνε κάθε ρεκόρ εισιτηρίων για τον Αύγουστο οι “Guardians of the Galaxy” στην Αμερική

Μία από τις όχι τόσο γνωστές σειρές της Marvel, το επικό- διαστημικό κόμικ Guardians of The Galaxy μετατράπηκε στο σινεμά σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Παρά το γεγονός ότι ο Αύγουστος θεωρείται κακός μήνας για το αμερικανικό box office, στο πρώτο τριήμερο προβολής τους (1-3 Αυγούστου) οι Guardians of the Galaxy έσπασαν τα ταμεία. Με 94 εκατ. δολάρια κέρδη ξεπέρασαν κάθε εισπρακτικό προηγούμενο για τον Αύγουστο, σπάζοντας με μεγάλη ευκολία το ρεκόρ του The Bourne Ultimatum που κρατούσε από το 2007 με 69 εκατ. δολάρια. Κι έγιναν έτσι η ταινία με το τρίτο καλύτερο άνοιγμα στο Box Office αυτό το χρόνο, πίσω από τα 100 εκατ. του Transformers 4: Εποχή Αφανισμού και τα 95 εκατ. του Captain America 2: Ο στρατιώτης του Χειμώνα

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι φωνές του Bradley Cooper και του Vin Diesel, καθώς και οι Chris Pratt, Zoe Saldana και Benicio Del Toro. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο James Gunn. Σύμφωνα με την υπόθεση, στα βάθη του διαστήματος ο πιλότος Peter Quill βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό, γιατί έκλεψε μία σφαίρα, την οποία ποθεί ο σατανικός Ronan.

Στην Ελλάδα, πάντως, η ταινία δεν θα κάνει το άνοιγμα της τον Αύγουστο, αλλά τον Σεπτέμβριο, καθώς θα αρχίσει να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 4/9.

Στη δεύτερη θέση του αμερικανικού Box Office βρέθηικε η δυναμική Lucy με την Scarlett Johansson με εισπράξεις 18 εκατ. δολάρια. Και στην τρίτη θέση η ταινία Get on up, μια βιογραφία για τη ζωή του διάσημου μουσικού του funk, της soul και του RNB James Brown με 14 εκατ. δολάρια εισπράξεις.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b