MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

11o Rapido Molino Rock Festival στο Γογόμυλο Πρεβέζης

Το Rock Festival «Rapido Molino» της Ηπείρου πραγματοποιείται για 11η συνεχόμενη χρονιά, δίνοντας ρυθμό στα καλοκαιρινά βράδια. Στις 8 και 9 Αυγούστου, δυναμικό και ανανεωμένο, το «Rapido Molino» φέρνει στο Γοργόμυλο Πρεβέζης μια πλειάδα εκπροσώπων της ελληνικής μουσικής σκηνής και υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστα, αυθεντικά ροκ ακούσματα κάτω από τα αστέρια.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 8 Αυγούστου
Την αυλαία ανοίγουν οι Lacrima Draconis, (αφιέρωμα στους Led Zeppelin). Ακολουθούν οι Deans (αφιέρωμα στους Pink Floyd), Γ. Γάκης & Sticky Fingers (αφιέρωμα στους Rolling Stones) και τα Μωρά στη Φωτιά. Η βραδιά κλείνει με Very special guest Barry Barnes (αφιέρωμα στον Rory Gallacher).

Σάββατο 9 Αυγούστου
Η βραδιά ξεκινάει με τους «Rapidomolino Band», στην συνέχεια ακολουθούν ο Νίκος Γιαννακός, The Drunken Monkeys, Norma. Ενώ ο Μπάμπης Στόκας με τη χαρακτηριστική φωνή του, κλείνει την αυλαία του φεστιβάλ.

Info
Κόστος εισιτήριων : 5 € για την Παρασκευή και 7 € για το Σάββατο.
Στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν μπαρ για ποτά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.rapidomolino.com

To «Rapido Molino» Rock Festival είναι μια μη κερδοσκοπική προσπάθεια των νέων ανθρώπων της περιοχής, που υποστηρίζεται από το Μορφωτικό & Πολιτιστικό μας σύλλογο. Το μόνο κέρδος είναι οι όμορφες Rock στιγμές που θα ζήσουμε όλοι μαζί.

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b