MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κι όμως! Ο κακός Darth Vader είναι πιο δημοφιλής στην Αμερική απ’τους υποψήφιους προέδρους

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους κακούς στην ιστορία του κινηματογράφου. Κατέστρεψε με το “Άστρο του θανάτου” έναν ολόκληρο πλανήτη, σκότωσε τόσο κόσμο, πρόδωσε τους καλούς Τζεντάι, για χάρη του κακού Αυτοκράτορα. Παρ’ όλ’ αυτά, δημοσκόπηση στην Αμερική βγάζει τον Darth Vader πιο δημοφιλή από τη Hillary Clinton και όλους τους άλλους πιθανούς υποψήφιους για την προεδρία στις ΗΠΑ, όταν θα λήξει η θητεία του Barrack Obama.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αμερικανική δημοσκόπηση μέτρησε τον βαθμό αποδοχής συγκεκριμένων χαρακτήρων του Star Wars. Η Πριγκίπισσα Λέια έσπασε κάθε ρεκόρ, φτάνοντας το 93%. Αλλά κι ο κακός Darth Vader σημειώνει έναν πολύ μεγάλο βαθμό αποδοχής, της τάξης του 58%. 

Συγκριτικά, η πιο δημοφιλής πολιτικός, που θεωρείται πιθανή υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016, είναι η Hillary Clinton με αποδοχή στο 19%, πολύ κάτω δηλαδή από τον φημισμένο κακό του Star Wars. Ο πρόεδρος Obama δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει για τρίτη φορά την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ. Έτσι κι αλλιώς, όμως, τα ποσοστά αποδοχής που σημειώνει αυτή την περίοδο είναι χαμηλότερα κι από της Hillary.

Ίσως ο επόμενος υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές της Αμερικής να έχει καλύτερες πιθανότητες, αν εμφανιστεί με τη στολή και τη μάσκα του Darth Vader. 

Πηγή: www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b