MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Oι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις στην Επίδαυρο, jazz φεστιβάλ, κωμικές παραστάσεις, κινηματογραφικά blockbuster. Από όλα έχει η ατζέντα της ψυχαγωγίας και αυτό το καλοκαιρινό τριήμερο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΣΙΝΕΜΑ

Κάποτε στη Νέα Υόρκη: Trafficking και εκμετάλλευση της γυναίκας στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα σε μια ταινία με πολύ σημαντικούς ηθοποιούς, όπως ο Joaquin Phoenix και η Marion Cotillard . Η ταινία γυρίζει πίσω σε μια αρκετά ζοφερή περίοδο της ιστορίας της Αμερικής. Ο πρωτότυπος τίτλος της ταινίας είναι “The Immigrant” (Η μετανάστρια). Οι άνθρωποι εγκαταλείπουν μια Ευρώπη στις φλόγες, όπως μπορούν, για να ζήσουν το αμερικανικό όνειρο (ή απλά για να ζήσουν).

Ο πλανήτης των πιθήκων: Ένα ακόμα blockbuster έρχεται αυτό το καλοκαίρι. Η ιστορία του «Πλανήτη των Πιθήκων» συνεχίζεται. Πίθηκοι μεταλλάσσονται σε νοήμονα όντα με γλώσσα, η ανθρώπινη κοινωνία είναι στα όρια της αποσύνθεσης μετά από μια πανδημία, προερχόμενη από τους πιθήκους και ο πόλεμος κυριαρχίας ανάμεσα στα δύο είδη δείχνει σχεδόν αναπότρεπτος. Θα καταφέρουν οι «ειρηνόφιλοι» ανθρώπων και πιθήκων να συγκρατήσουν τις φιλοπόλεμες δυνάμεις;
1o-planitis-ton-pithikon-i-avgi

ΘΕΑΤΡΟ

Φιλοκτήτης του Σοφοκλή στην αρχαία Επίδαυρο: Συνάντηση ξεχωριστών προσωπικοτήτων του ελληνικού θεάτρου: o Kώστας Φιλίππογλου −σκηνοθέτης με έντονη παρουσία τελευταία στις αθηναϊκές σκηνές και ηθοποιός παλαιότερα στο φημισμένο Τhéâtre de Complicité− ανεβάζει τον Φιλοκτήτη (409 π.Χ.), με πρωταγωνιστές τον Μιχαήλ Μαρμαρινό, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη τον Αιμίλιο Χειλάκη και άλλους σημαντικούς συντελεστές.
Παρ. Σαβ., 21:00 Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Toc Toc στο Acro και Θεάματα: Η δημοφιλής κωμωδία του Χειμώνα συνεχίζεται και όλη την καλοκαιρινή σεζόν
Στον όμορφο αυτό χώρο, απέναντι από την Ακρόπολη, στήνεται από την αρχή: με ανανεωμένο κείμενο, δυο νέους καλούς ηθοποιούς που προστίθενται στην διανομή, την Κατερίνα Τσάβαλου και τον Μιχάλη Μαρκάτη (σε διπλή διανομή με τον Ορφέα Παπαδόπουλο), με καινούργιο σκηνικό και κοστούμια.
Παρ. Σαβ. Κυρ 21:15 στο Acro και Θεάματα. (Ιερά Οδός 11)


ΜΟΥΣΙΚΗ

«Το Τραγούδι του Μετανάστη», στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου: Με τραγούδια για τον πόνο του μετανάστη μας υποδέχονται ο Δημήτρης Μπάσης και η Γιώτα Νέγκα. Οι δυο δημοφιλείς λαϊκές φωνές ανατρέχουν μέσα από μεγάλα τραγούδια Ελλήνων δημιουργών στον ήχο και στον στίχο του ξεριζωμού τα τελευταία εκατό χρόνια.
Παρ, Σαβ 21:00 στο Μικρό Θέατρο Επιδαύρου

Female Voices IN Jazz στο Bread and Roses: Μια βραδιά-φεστιβάλ, με τέσσερις από τις καλύτερες νέες γυναικείες φωνές της σύγχρονης ελληνικής jazz.
Σαβ. 21:00 στο Bread and Roses (στοά Πανεπιστημίου 64)

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b