MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Parker: Ο σκληρός Jason Statham επιστρέφει (trailer)

Οι φαν του Jason Statham θα έχουν ένα λόγο να σπεύσουν στους κινηματογράφους. Η νέα του ταινία Parker, στην οποία συμπρωταγωνιστεί η σέξι Jennifer Lopez, θα βγει σύντομα στους κινηματογράφους. Συγκεκριμένα, η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 31 Ιουλίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

O Πάρκερ (Στέιθαμ) είναι ένας σκληροτράχηλος κακοποιός με κώδικα τιμής: Δεν κλέβει ποτέ από αυτούς που έχουν ανάγκη. Όταν του τη φέρνουν οι συνεργάτες του σε μια ληστεία τράπεζας, ορκίζεται εκδίκηση και τους ακολουθεί στην επόμενή τους “δουλειά”, μια κλοπή κοσμημάτων στο Παλμ Μπιτς. O Στέιθαμ κυνηγάει να ανταποδώσει, έχοντας στο πλευρό του την πιο σέξι από ποτέ Τζένιφερ Λόπεζ (“Κακιά Πεθερά”, “Εκτός Ελέγχου”).

Σε σκηνοθεσία του Τέιλορ Χάκφορντ, το “Parker” είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα “Flashfire” του Ντόναλντ Ε. Ουέστλεϊκ, ένα από τα πολλά που έχει γράψει με ήρωα τον Πάρκερ. Ο Τζέισον Στέιθαμ (“Οι Αναλώσιμοι”, “The Transporter”) ερμηνεύει τον κεντρικό χαρακτήρα που έχουν στο παρελθόν ερμηνεύσει επίσης ο Λι Μάρβιν στο “Ο Επαναστάτης του Αλκατράζ” του 1967 ως Γουόκερ και ο Μελ Γκίμπσον στο “Ανοιχτοί λογαριασμοί” το 1999 ως Πόρτερ.

1parker-village-cinemas-2

Σκηνοθεσία: Τέιλορ Χάκφορντ
Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μάικλ Τσίκλις

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b