MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Selena Gomez δέρνει αστυνομικό- Δείτε το trailer της ταινίας Behaving Badly

H Selena Gomez συμπεριφέρεται άσχημα στην ταινία Behaving Badly. Και δεν είναι η μόνη που το κάνει αυτό σε μια εφηβική ταινία με στρίπερ, κούγκαρ, όπλα και άλλες ακραίες καταστάσεις.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στο trailer της ταινίας, βλέπουμε τη διάσημη τραγουδίστρια που προσπαθεί να κάνει καριέρα και ως ηθοποιός, να ρίχνει γροθιά σε ένα αστυνομικό όργανο. Βέβαια, όπως φαίνεται, αυτό συμβαίνει κατά λάθος. Πάει να χτυπήσει κάποιον άλλο, εκείνος σκύβει και την μπουνία την τρώει ο αστυνομικός που στέκεται από πίσω. 

Στην ταινία, που θα βγει στις ΗΠΑ αυτόν τον Αύγουστο, πρωταγωνιστούν ακόμα οι Heather Graham, Elisabeth Shue και ο Nat Wolff (που παίζει στην ταινία Το Λάθος Αστέρι).  Ο Nat Wolff παίζει το Rick, ο οποίος κάνει τα πάντα για να κερδίσει την καρδιάς της δημοφιλούς στο σχολείο Nina (την οποία παίζει η Gomez). Αυτό οδηγεί σε ένα ξέφρενο πάρτι στο σπίτι των γονιών του, με στρίπερ και άλλες ακρότητες, που φέρνει και την αστυνομία στο κατώφλι.

Ο Tim Garrick σκηνοθέτησε την ταινία, ενώ το σενάριο το έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον Scott Russell. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του 2000 του Ric Browde με τίτλο “When I’m Dead Feed the Dog” (Όταν πεθάνω, ταΐστε τον σκύλο).

Δείτε το trailer:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b