HΠΑ: Νέα λογοκρισία- Απαγορεύθηκε λόγω γυμνού η αφίσα της ταινίας “Το θεώρημα του Μηδενός”
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤο πόστερ για το “Θεώρημα του Μηδενός” τη νέα ταινία του Terry Gilliam, που βγαίνει αυτή την περίοδο στις ΗΠΑ, είχε την τύχη της αφίσας με την Eva Green.
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΌπως εκείνη η αφίσα είχε απαγορευθεί, γιατί έδειχνε πολύ αποκαλυπτικά το πλούσιο στήθος της πρωταγωνίστριας κάτω από τη διάφανη ρόμπα της, τώρα και το πόστερ της ταινίας του Terry Gilliam απαγορεύθηκε, γιατί δείχνει τα οπίσθια του Christoph Waltz.
Συνήθως η επιτροπή λογοκρισίας στον κινηματογράφο των ΗΠΑ (το περιβόητο Motion Pictures Associations of America) αποφασίζει για το αν μια ταινία είναι κατάλληλη ή ακατάλληλη για ανηλίκους. Τελευταία, όπως βλέπουμε, έχει βάλει στο στόχαστρο και τα πόστερ των ταινιών.
Ο ίδιος ο σκηνοθέτης δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει το γεγονός αυτής της απαγόρευσης. Στη σελίδα του στο facebook o Terry Gilliam δήλωσε ότι η η Motion Picture Association of America’s censors (των λογοκριτών της Αμερικής) “απαγόρευσαν το διαφημιστικό μας πόστερ εξαιτίας ενός πισινού. Τις σκέψεις σας, παρακαλώ.”
Ακολούθησαν πάνω από 1700 σχόλια των αναγνωστών, οι οποίοι, στην πλειονότητά τους, σχολιάζουν αρνητικά την απόφαση.
Δείτε τη φωτιγραφία, που απαγορεύθηκε:
Σημείωση: Στην Ελλάδα η ταινία έχει προβληθεί εδώ και αρκετούς μήνες
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleA
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουνίου
Πρεμιέρες: Απολαυστικά ΚΑΠΗ με ερασιτέχνες ηθοποιούς
Η Angelika Dusk δίνει ραντεβού στη Γαλιάντρα, για ένα καλοκαιρινό live με ελεύθερη είσοδο
Η Chelsea Wolfe ξανά στην Αθήνα για μια συναυλία στο Floyd
Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 16ου Athens Open Air Film Festival – Δωρεάν προβολές σε όλη την Αθήνα
Ο Μάριος Φραγκούλης ταξιδεύει με «Χέρια φτερά» σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη
Η Λυσιστράτη, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Κραουνάκη, για μια μοναδική παράσταση στον Λυκαβηττό
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Plastiras Lake Festival 2026
Seppuku. The Funeral of Mishima or the Pleasure of Dying, της Angélica Liddell στην Πειραιώς 260
Sleeping Fires: Ο Κουρό Τανίνο για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Μια αισθητηριακή εμπειρία στην Πειραιώς 260