Ο James Franco γδύνεται για φιλανθρωπικό σκοπό
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΓια καλό σκοπό γδύθηκε ο James Franco, που μας έχει συνηθίσει άλλωστε στις προκλητικές φωτογραφίες. Με τη βοήθεια της περιβόητης drag queen Bianca Del Rio, ο ηθοποιός κατέβασε το παντελόνι του επί σκηνής σε γκαλά για το AIDS.
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤο 27ο γκαλά που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη φιλοξένησε δυνατά ονόματα από τη βιομηχανία του θεάματος, της μόδας και της LGBT καλλιτεχνικής κοινότητας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ χορό, μπόλικο τραγούδι αλλά και στριπτίζ ενώπιον των 5.000 θεατών του Hammerstein Ballroom. Φυσικά, σκοπός του ετήσιου γκαλά ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα για το AIDS.
Ο James Franco έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις για το γυμνασμένο του κορμί, το οποίο και ανέδειξε επι σκηνής μαζί με τη βοήθεια της Drag queen Bianca Del Rio.
Απολαύστε το βίντεο:
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleA
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Stop Scrolling: Μέχρι να χωράμε όλ@
Καλοκαίρι στην Αθήνα σημαίνει brunch σε αυτά τα 5 spots στου Ψυρρή
Οι Άγριες Μέρες Μας ή Ρωμαίος και Ιουλιέτα; Όσα αξίζει να δεις στην TV αυτό το Σαββατοκύριακο
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 13-14 Ιουνίου
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 12 δωρεάν εκδηλώσεις για τις 13-14 Ιουνίου
Stores: Ο Γιώργος Βαλαής στήνει στην Πειραιώς 260 το πολυκατάστημα των υπαρξιακών μας αδιεξόδων
Η Κατερίνα Μισιχρόνη είναι η νέα Πρωθιέρεια των τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας
Τα «Ηλιοβασιλέματα» του Μανώλη Χιώτη αλλιώς: Το ανατρεπτικό μπλουζ της παράστασης «Manolis»
#StayAwake: Το μήνυμα της Στέγης για το φετινό Athens Pride