MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε το τελευταίο trailer του Sin City 2

Το Sin City 2 σε επίπεδο εικόνας και ατμόσφαιρας διατηρεί την αισθητική της πρώτης ταινίας, ενώ η απεικόνιση δείχνει ακόμα πιο προηγμένη τεχνολογικά, με πιο έντονη την αίσθηση του βάθους και ενισχυμένα τα παιχνίδια με το φως. Αυτό το βλέπουμε και στο τελευταίο τρέιλερ που πρόσφατα κυκλοφόρησε για την ταινία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αισθησιασμός, βία, καταιγιστική δράση σε ασπρόμαυρη εικόνα, με κάποιες επιλεγμένες παρουσίες χρώματος (μάλλον περισσότερες από όσο στην πρώτη ταινία Sin City), είναι τα στοιχεία που βλέπουμε σε αυτό το trailer. Ο Bruce Willis 9 χρόνια μετά, δείχνει κάπως πιο γερασμένος. H Jessica Alba ξανά στην σκηνή έχει τις καυτές στιγμές της. Η Eva Green θα παίξει την σκοτεινή Ava Lord. Τη θέση του Clive Owen παίρνει ο Josh Brolin. Στο φιλμ των Robert Rodriguez και Frank Miller πρωταγωνιστούν ακόμα οι Mickey Rourke, Joseph Gordon-Levitt, Rosario Dawson, Jaime King, Dennis Haysbert, Jamie Chung, Chris Meloni, Ray Liotta, Juno Temple, Jeremy Piven .

Όπως και στο πρώτο Sin City, έτσι και στο δεύτερο, το σενάριο θα περιέχει αρκετές διαφορετικές ιστορίες. Εκτός από την ιστορία A Dame to Kill for (που δίνει και τον τίτλο) θα υπάρχουν και άλλες, όπως το “Just Another Saturday Night” και “The Long Bad Night”, όλες φυσικά του Frank Miller.

Το Sin City: A Dame to Kill For θα προβληθεί στην Αμερική αυτό το καλοκαίρι, στις 22 Αυγούστου 2014.

Δείτε το trailer:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b