MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Eva Green: Πολύ κακό για το τίποτα η ιστορία με το πόστερ του Sin City 2

Μία εβδομάδα πριν η επιτροπή λογοκρισίας στον κινηματογράφο των ΗΠΑ (το περιβόητο Motion Pictures Associations of America) σχολιάστηκε πολύ για την απόφασή της να κόψει ένα πόστερ της Eva Green για την ταινία Sin City 2, επειδή έχει υπερβολικό γυμνό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το περίεργο είναι ότι η ηθοποιός δεν είναι γυμνή στην αφίσα της “Sin City: A Dame to Kill For”. Το στήθος της το καλύπτει μια διάφανη σχετικά λευκή ρόμπα.  Ούτε η αφίσα αυτή είναι πιο προκλητική, υπαινικτική ή αποκαλυπτική από προηγούμενα πόστερ της ταινίας. 

Η ίδια η ηθοποιός ρωτήθηκε για την απόφαση της MPAA και εξέφρασε τη θέση της. “Το βρίσκω λίγο παράξενο. Μου φαίνεται ότι είναι πολλή δημοσιότητα- πολύς θόρυβος για το τίποτα. Υπάρχουν τόσα βίαια πράγματα στο σινεμά και αυτό είναι σχετικά soft. Δεν είμαι γυμνή. Υπονοείται το γυμνό”. είπε η Eva Green. Και συνέχισε δηλώνοντας ότι της αρέσει πολύ το πόστερ: “Το βρίσκω πραγματικά σέξι. Αλλά αν σοκάρει τους ανθρώπους, δεν ξέρω τι να κάνω γι’ αυτό. Δεν θέλω να ενοχλήσω κανέναν.” 

Θυμίζουμε ότι ο οργανισμός MPAA υποστήριξε ότι ότι υπάρχει γυμνότητα στον τρόπο που εμφανίζεται το περίγραμμα του στήθους, αλλά και μια μαύρη κυκλική σκιά στην περιοχή της θηλής. Για τους λόγους αυτούς απαγόρευσε την τοποθέτησε της αφίσας σε multiplex αίθουσες κινημαοτογράφων. 

1 sin city poster eva green

Η ταινία στην Αμερική θα βγει μες τον Αύγουστο (22/8). 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b