MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Λογοκρίθηκε αφίσα με την Eva Green του Sin City 2 για υπερβολικό γυμνό!

Συνήθως η επιτροπή λογοκρισίας στον κινηματογράφο των ΗΠΑ (το περιβόητο Motion Pictures Associations of America) αποφασίζει για το αν μια ταινία είναι κατάλληλη ή ακατάλληλη για ανηλίκους. Τελευταία, όμως, σχολιάζεται για μία απόφασή της να κόψει ένα πόστερ της Eva Green για την ταινία Sin City 2, επειδή έχει υπερβολικό γυμνό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το περίεργο είναι ότι η ηθοποιός δεν είναι γυμνή στην αφίσα της “Sin City: A Dame to Kill For”. Το στήθος της το καλύπτει μια διάφανη σχετικά λευκή ρόμπα.  Ούτε η αφίσα αυτή είναι πιο προκλητική, υπαινικτική ή αποκαλυπτική από προηγούμενα πόστερ της ταινίας. 

Αλλά ο οργανισμός MPAA θεωρεί ότι υπάρχει γυμνότητα στον τρόπο που εμφανίζεται το περίγραμμα του στήθους, αλλά και μια μαύρη κυκλική σκιά στην περιοχή της θηλής. Για τους λόγους αυτούς απαγόρευσε την τοποθέτησε της αφίσας σε multiplex αίθουσες κινημαοτογράφων. 

1 sin city poster eva green
Πολλοί σχολιάζουν ως υπερβολική την απόφαση του οργανισμού, να κόψει αυτή την αφίσα. Επίσης, θεωρούν ότι έτσι δίνουν πολύ μεγαλύτερη δημοσιοότητα στην εικόνα αυτή και στην ταινία, από ό,τι αν δεν την έκοβαν. 

Η ταινία στην Αμερική θα βγει μες τον Αύγουστο (22/8). 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b