Το τραγούδι του Χωρισμού του Φ. Φίνου στο ΟΤΕ CINEMA 3 την Κυριακή 25 Μαϊου
«Το τραγούδι του Χωρισμού» (1940), η μοναδική ταινία που σκηνοθέτησε ο Φιλοποίμην Φίνος θα προβληθεί την Κυριακή 25 Μαΐου στις 23:30 στο OTE CINEMA 3, το μοναδικό κανάλι αποκλειστικά αφιερωμένο στο ελληνικό σινεμά, στο πλαίσιο του αφιερώματος 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου που θα παίζει όλο τον Μάιο.
A
A
Υπόθεση: Μια πλούσια Αθηναία γνωρίζει στην Ύδρα έναν φτωχό ψαρά, τον παίρνει μαζί της στην Αθήνα και τον αναδεικνύει σε μεγάλο τραγουδιστή.
Κάτι που ίσως δεν ξέρετε… «Το τραγούδι του Χωρισμού» (1940) που αποκαταστάθηκε από την ταινιοθήκη της Ελλάδος είναι η μοναδική ταινία που σκηνοθέτησε ο Φιλοποίμην Φίνος και η 1η ομιλούσα ελληνική ταινία με σύγχρονο ήχο και τεχνική επεξεργασία σε ελληνικά στούντιο. Επίσης είναι η 1η ταινία του Λάμπρου Κωνσταντάρα στα 27 του χρόνια.
Κοινωνικό δράμα, Σκηνοθεσία: Φιλοποίμην Φίνος, Διάρκεια: 76 λεπτά
Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Λήδα Μιράντα, Αλέκος Λειβαδίτης
Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Λήδα Μιράντα, Αλέκος Λειβαδίτης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
National Theatre Live: Ο «Άμλετ» με την υπογραφή του Robert Hastie στο Μέγαρο
Γιώργο Παπαγεωργίου, τι σου αποκάλυψε το δυστοπικό 1984;
The Sea Inside: Το Stelios Chatzikaleas Quartet στο Half Note Jazz Club
Οι Pantera στο επετειακό Release Athens 2026
Οι Καρέκλες: Πρώτες φωτογραφίες της παράστασης στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
Hoggar: Οι Tinariwen επιστρέφουν με νέο δίσκο βγαλμένο από την καρδιά της ερήμου
Δήμος Αθηναίων: Αποκριάτικο ξεφάντωμα με 65 εκδηλώσεις σε 50 σημεία της πρωτεύουσας
«Οι Αθώοι»: Πρεμιέρα απόψε στο MEGA – Όσα θα δούμε στο 1ο επεισόδιο
Ο Leon of Athens στο Gazarte με νέα μπάντα και ολοκαίνουρια μουσική
Η Ζαμάνη για το περιστατικό με τη μπλούζα σε συναυλία: «Με στεναχώρησε που με έκραζαν γυναίκες» (vid)