MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μουσική στην πόλη από τη Big Band και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων‏

Δύο ξεχωριστές συναυλίες στήνονται την Κυριακή 4 Μαΐου στην Αθήνα από τη Big Band και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων‏.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

– Τη χρυσή εποχή του swing των δεκαετιών 1930 και 1940 αναβιώνει η Big Band του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 4 Μαΐου στις 13.00 στην Πλατεία Μοναστηρακίου, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, λαμπερές ενορχηστρώσεις και έντονους χορευτικούς ρυθμούς. Τη χορευτική διάσταση της μουσικής θα αναδείξει η χορευτική ομάδα Athens Lindy Hop μέσα από εντυπωσιακές φιγούρες και ευφάνταστες χορογραφίες.

– Τι συμβαίνει όταν φυσήξουν τα πνευστά μιας ορχήστρας; Πώς ηχεί ένα πνευστό όργανο ξεχωριστά και πώς μαζί με άλλα; Την Κυριακή 4 Μαΐου, στις 19:00, στο Αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» στην «Τεχνόπολις» ανακαλύψτε τον υπέροχο κόσμο των πνευστών οργάνων της ορχήστρας σε μια μοναδική συναυλία για όλη την οικογένεια – για μικρούς και μεγάλους ‒ με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και τον μαέστρο Ανδρέα Τσελίκα. Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έργα των J. B. Neruda, F. J. Haydn, S. Mercadante, C. Scarponi καθώς και παρουσιάσεις των οργάνων από τους προσκεκλημένους σολίστ!

Σολίστ: Σοφία Σιωρά: τρομπέτα, Γιάννης Γούναρης: κόρνο, Σπύρος Φωκάς: κόρνο, Βαγγέλης Σταθουλόπουλος: φλάουτο, Γιάννης Σαμπροβαλάκης: κλαρινέτο. Μουσική διεύθυνση: Ανδρέας Τσελίκας

Info
Είσοδος Ελεύθερη
Αμφιθέατρο «Αθήνα 9,84» – «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
(Πειραιώς 100 – Γκάζι)

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b