MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Είμαστε πια στο τελευταίο τριήμερο πριν αρχίσει η Μεγάλη Εβδομάδα και το εορταστικό πνεύμα κυριαρχεί. Διακοπές πλησιάζουν και το κατανυκτικό πνεύμα των εορτών κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Οι προτάσεις εξόδου, λοιπόν, κινούνται και σε πασχαλινό και σε ανοιξιάτικο mood.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΜΟΥΣΙΚΗ:

Ρεστιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου στο Μέγαρο: Πάσχα χωρίς εκκλησιαστικό όργανο; Η Ουρανία Γκάσιου θα δώσει ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου στις 20:30 με έργα του Μπαχ και άλλων συνθετών. Η Ουρανία Γκάσιου ανοίγει τον κύκλο «Adagio – Μουσικές για τις μέρες του Πάσχα» με ένα πρόγραμμα που καλύπτει τρεις αιώνες μουσικής δημιουργίας.
Σάββατο 20:30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

The Spring Quartet στη Στέγη: Εκτός από το Πάσχα έχουμε και Άνοιξη. Οι Jack DeJohnette, Joe Lovano, Esperanza Spalding, Leo Genovese αποτελούν την ομάδα The Spring Quartet (Το Κουαρτέτο της Άνοιξης) και θα πραγματοποιήσουν μια ανοιξιάτικη και τζαζ συναυλία στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης.
Παρ, Σαβ 20:30 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Λ. Συγγρού 107-109)


ΣΙΝΕΜΑ:

Rio 2: Γιορτινές μέρες έρχονται, που είναι η χαρά του παιδιού. Μια πρόταση για όλη την οικογένεια είναι το δημοφιλές παιδικό Rio 2.Στην ταινία κινουμένων σχεδίων οι Μπλου, Τζούελ και τα τρία τους παιδιά ζουν την τέλεια ζωή στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Όταν η Τζούελ αποφασίζει πως τα παιδιά της πρέπει να μάθουν να ζουν σαν αληθινά πουλιά, επιμένει πως όλη η οικογένεια πρέπει να μεταφερθεί στον Αμαζόνιο.

Ο Θρύλος του Μάικλ Κόλχαας: Το μυθιστόρημα του Κλάιστ σε μια ταινία εποχής, με αρκετό γαλλικό χρώμα από τον σκηνοθέτη Arnaud des Pallières και με πρωταγωνιστή τον διάσημο Δανό Mads Mikkelsen. Μια περιπέτεια της ηθικής με ισχυρές δόσεις ρεαλισμού.

ΘΕΑΤΡΟ:

-Βέρθερος του Μασνέ στη Λυρική: Μία από τις δημοφιλέστερες όπερες του γαλλικού ρεπερτορίου, ο Βέρθερος του Ζυλ Μασνέ επανέρχεται μετά από τριανταένα χρόνια στην Εθνική Λυρική Σκηνή σε σκηνοθεσία του Έλληνα ακαδημαϊκού και σκηνοθέτη Σπύρου Α. Ευαγγελάτου και μουσική διεύθυνση Ηλία Βουδούρη.
Παρ, Σαβ, Κυρ 20:00 στο Θέατρο Ολύμπια, Ακαδημίας 59 – 61

– O ιδιοφυής Βρετανός δημιουργός Tim Crouch και γνώριμος αγαπημένος του Αθηναϊκού κοινού επιστρέφει στο BIOS για τρίτη φορά με την πιο πρόσφατη σύμπραξή του, την περφόρμανς What Happens to the hope at the end of the evening, μια συνεργασία του Tim Crouch και του Andy Smith σε σκηνοθεσία του Karl James.
Παρ, Σαβ, Κυρ 21:00 στο Bios (Πειραιώς 84)

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b