MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η ένατη τέχνη γιορτάζει στο Comicdom Con Athens

Mια γιορτή αφιερωμένη στην Ένατη Τέχνη επιφυλάσσει η ένατη διοργάνωση του Comicdom Con Athens, από τις 4 έως τις 6 Απριλίου. Η φετινή διοργάνωση στεγάζεται στην Ελληνοαμερικανική Ένωση και υπόσχεται ένα ταξίδι στο συναρπαστικό κόσμο των comics.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Τα comics είναι λέξεις και εικόνες, και όπως είχε πει κάποτε ο Harvey Pekar, μπορείς να κάνεις τα πάντα με λέξεις και εικόνες! Η έκθεση θα παρουσιάσει comics από όλη την υφήλιο, σε μια προσπάθεια να υπογραμμίσει την οικουμενικότητα του Μέσου. Πρωτότυπες σελίδες, comics, graphic novels, εικονογραφήσεις και άφθονο ακόμη σχετικό υλικό. Στην έκθεση θα παρευρεθούν διεθνείς καλεσμένοι, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ατομική έκθεση του καλλιτέχνη που φιλοτέχνησε την επίσημη αφίσα του Comicdom Con Athens 2014, του Γιώργου Καμπάδαη.

Παράλληλα, ο μεγαλύτερος όγκος των νέων ελληνικών εκδόσεων κάνει το ντεμπούτο του στο Comicdom Cona Athens, πριν καν κυκλοφορήσει σε βιβλιοπωλεία και comic shops, ενώ όπως και κάθε χρόνο, το Comicdom Con Athens στηρίζει τα ερασιτεχνικά έντυπα, παραχωρώντας στους δημιουργούς τους, χώρο για να προβάλουν τις εκδόσεις τους. Εκεί μπορείτε να δείτε όλες τις νέες αυτοεκδόσεις και να μιλήσετε με τους δημιουργούς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις, συμβουλές και οδηγίες από τους επαγγελματίες που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο περιμένουν όσους ήδη δήλωσαν συμμετοχή στα φετινά workshops. Αν δεν έχετε προλάβει κι εσείς να δηλώσετε ηλεκτρονικά συμμετοχή, θα πρέπει να τη δηλώσετε στη Γραμματεία του Comicdom Con Athens 2014, ώστε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε περίπτωση ακυρώσεων.

Αν έχετε παιδιά, το παιδικό πρόγραμμα του Comicdom Con Athens περιλαμβάνει εργαστήρια και προβολές, την ώρα που δέκα σπουδαίοι εικονογράφοι από την ελληνική και τη διεθνή σκηνή των comics, σχεδιάζουν ζωντανά για το κοινό του Comicdom Con Athens 2014, δημιουργώντας τις δικές τους εκδοχές των εξώφυλλων που ψηφίστηκαν στην πρώτη δεκάδα του πρόσφατου Top 200 Comic Book Covers Of All Time, στο Comicdom.gr. Παράλληλα, οι επισκέπτες του Comicdom Con Athens 2014, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν λαχνούς, με τους οποίους θα μπουν σε κλήρωση για να αποκτήσουν ένα από τα δέκα μοναδικά έργα που θα φιλοτεχνήσουν οι καλλιτέχνες.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Info
Ώρα: 11 το πρωί έως τις 9.30
Ελεύθερη είσοδος
Ελληνοαμερικανική Ένωση: Μασσαλίας 22 – Κολωνάκι
Τηλ.: 210 3680000

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b