MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι κρύβεται πίσω από το “All Right” του McConaughey στην απονομή των Όσκαρ; (vid)

Όσοι παρακολούθησαν την απονομή των φετινών όσκαρ, εντυπωσιάστηκαν από το λόγο του Matthew McConaughey όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού για το ρόλο του στο “Dallas Buyers Club”. Ωστόσο, η φράση “All right, all right, all right,” με την οποία ξεκίνησε το λόγο του, έχει γίνει τόσο δημοφιλής, που όχι μόνο την ακούς από όλους αλλά και την βλέπεις τυπωμένη σε μπλουζάκια. Η αλήθεια είναι πως το “allright” του ηθοποιού κρύβει τη δική του ιστορία, που μόνο πιστοί οπαδοί του ηθοποιού τη γνωρίζουν. Δείτε την “προέλευση” της όπως την αποκάλυψε ο ηθοποιός σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

“Όταν έχεις Θεό, έχεις έναν φίλο” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Matthew McConaughey στη σκηνή, κρατώντας το Όσκαρ Α΄ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο «Dallas Buyer’s Club», επισημαίνοντας πως στη ζωή του έχει ανάγκη για τρία πράγματα: να κοιτάζει προς τα πάνω, να έχει κάτι να ανυπομονεί και κάποιον να κυνηγά. Όπως εξήγησε αυτό που κοιτάζει προς τα επάνω είναι ο Θεός, για αυτό που ανυπομονεί είναι η οικογένεια του και αυτό που κυνηγά είναι ο εαυτός σε 10 χρόνια από τώρα.

Ωστόσο, την “προέλευση” της φράσης “All Right, All Right, All Right” που έχει γίνει επίκαιρο quote, εξήγησε ο διάσημος ηθοποιός σε συνέντευξη του στο show “George Stroumboulopoulos Tonight”. Ο ηθοποιός ανέφερε πως η φράση αυτή ήταν τα πρώτα λόγια που έχει πει στην ταινία-ντεμπούτο του στις οθόνες, το 1993. Ο λόγος για την ταινία “Dazed and Confused”, του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, όπου ο ηθοποιός υποδύθηκε τον David Wooderson. “Λίγο πριν από το γύρισμα άκουγα το live album Doors. Δύο από τα τραγούδια του Jim Morrison πήγαιναν έτσι “allright, allright, allright”, από τότε μου έχει μείνει”, εξήγησε ο McConaughey στην τηλεοπτική του συνέντευξη. Μάλιστα, ο McConaughey σε παλιότερη συνέντευξη του έχει εξομολογηθεί πως αυτή τη φράση την χρησιμοποιεί κάθε φορά που πρέπει να μιλήσει σε κοινό, γιατί τον ξεμπλοκάρει.

Δείτε το βίντεο και μάθετε αναλυτικά την ιστορία

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b