MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Lego: Tο αγαπημένο παιδικό που σάρωσε στο Box Office-Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών δεν θα μπορούσε να μην γίνει και μια αγαπημένη παιδική ταινία. “Η ταινία Lego” ήδη σάρωσε στο Box Office των ΗΠΑ και όχι μόνο έπιασε κορυφή, αλλά αποτέλεσε και την πιο εμπορική ταινία στην Αμερική για τον Φεβρουάριο, ξεπερνώντας τα 192 εκατ. δολάρια σε κέρδη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

”Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO®”  η πρώτη μεγάλου μήκους κινηματογραφική περιπέτεια με ήρωες της LEGO® θα έρθει στην Ελλάδα από τη Village Films  στις 20 Μαρτίου και σε 3D, ενώ θα προβληθεί και στα ελληνικά. Η σκηνοθεσία είναι των Φιλ Λόρντ & Κρίστοφερ Μίλερ. Τις φωνές τους στους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων δανείζουν οι  Κρις Πρατ, Γουίλ Φέρελ, Ελίζαμπεθ Μπάνκς, Γουίλ Άρνετ, Νίκ Όφερμαν, Άλισον Μπρι, Τσάρλι Ντέι, Λίαμ Νίσον και Μόργκαν Φρίμαν.

Η πρωτότυπη 3D ιστορία ακολουθεί τον Έμμετ (Κρις Πρατ): έναν απλό, υπάκουο στους κανόνες και τυπικό mini LEGO χαρακτήρα, ο οποίος έχει –κατά λάθος χαρακτηριστεί ως ο ”Εκλεκτός” και το κλειδί για τη σωτηρία του κόσμου. Ο Έμμετ γίνεται μέλος μιας ομάδας που έχει στόχο να σταματήσει έναν τύραννο. Αυτό όμως, είναι ένα ταξίδι για το οποίο ο Έμμετ είναι απελπιστικά και ξεκαρδιστικά απροετοίμαστος.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b