14 λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες ζουν καλύτερα σύμφωνα με τη Huffington Post
Η Ελλάδα κερδίζει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις για την ποιότητα των παραδοσιακών αξιών διατροφής της. Η Ηuffington Post, αφού ευχαρίστησε σε άρθρο της τη χώρα μας για την παγκόσμια προσφορά της στον τομέα της φιλοσοφίας και της δημοκρατίας, ύμνησε την ελληνική διατροφή και κουλτούρα, μέσα από ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στους μεζέδες, το ελαιόλαδο, το κρασί και γενικότερα τις λιχουδιές της (σίγουρα κάποιο ρόλο θα έπαιξε σ’ αυτό και η ελληνικής καταγωγής ιδρύτρια του site, Arianna Huffington). Θα εντυπωσιαστείτε από τις λεζάντες που συνοδεύουν τις νοστιμιές μας!
 
      
                  A
  A
Το σαγανάκι μας- Two words: grilled cheese 
 
Φραπές- Starbucks has got nothing on the Greek frappe
Το τζατζίκι μας- Tzatiki is their ketchup
Η χωριάτικη- NO ONE makes a better salad, so don’t even try
Φέτα- Feta is their national garnish
Κρασί- Wine comes first, water second
 
Η χρήση του ελαιόλαδου στους μεζέδες- They’ve turned eating LOTS AND LOTS of olive oil into a healthy pastime
Λουκουμάδες- This is dessert
Το ελληνικό τραπέζι- They’ve taken bar food to a whole new level
Χταπόδι- They’ve never let tentacles scare them
Η παρέα- They know that food and drink tastes better when surrounded by friends and family
Μέλι- Honey flows freer than the wine in Italy
Το φύλλο μας- No one’s pastry is as buttery, or as flaky, as their filo pastry
 
          
          
         
Το γιαούρτι μας- THE YOGURT
A
  A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  
  Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
  
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ  
        
      
        
      
      
      
        
      
    NEWS FEED
    ΔΗΜΟΦΙΛΗ  
  
  
  Halloween Party στο PLAYMOBIL FunPark
          
                    
            
            Ο βραβευμένος «Οιδίποδας» του Robert Icke έρχεται στη Στέγη με ελληνικό θίασο
          
                    
            
            H COSMOTE TELEKOM Μεγάλος Χορηγός του 66ου ΦΚΘ
          
                    
            
            Οι Foreigner για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Όλες οι λεπτομέρειες για την προπωληση
          
                    
            
            Cow | Deer: Η νέα διεθνής συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Royal Court Theatre
          
                    
            
            Ατμόσφαιρες στα πόδια μου: Προβολή και ανοιχτή συζήτηση στην Ταινιοθήκη για τη βιωσιμότητα του εδάφους της Γης
          
                    
            
            Ο Ola Onabulé συναντά τον δεξιοτέχνη σαξοφωνίστα Gilad Atzmon στο Half Note Jazz Club
          
                    
            
            Gorgonà: Η μεγάλου μήκους ταινία της Εύης Καλογηροπούλου στο 66ο ΦΚΘ
          
                    
            
            ΛΕΞ και Kepler is Free ένωσαν δυνάμεις για τη «Σπασμένη Φλέβα» του Οικονομίδη – Δες το video clip
          
                    
            
            Ο Προθάλαμος Δ’ 2 του Εθνικού συνεχίζεται: Διεπιστημονικοί και διακαλλιτεχνικοί διάλογοι με άξονα το περιβάλλον
          
             
         
             
     
    