MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εικόνες αφιερωμένες στον Άγιο Βαλεντίνο για την ταινία “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι”

Η ταινία που βασίζεται στο best seller “Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι” θα βγει στις ΗΠΑ του χρόνου (2015) την παραμονή της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, δηλαδή στις 13 Φεβρουαρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μόνο τυχαία δεν πρέπει να είναι αυτή η ημερομηνία, αν αναλογιστεί κανείς τον ερωτικό χαρακτήρα του έργου. Βέβαια, δεν οφείλεται μόνο στη γιορτή των ερωτευμένων, αλλά και στο γεγονός ότι ο Charlie Hunnam– ο αρχικός Christian Grey- αποφάσισε να εγκαταλείψει το project, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει την ταινία. Αρχικά, η ημερομηνία προβολής ήταν για τον Αύγουστο του 2014.

Η παραγωγή πάντως αποφάσισε να εκμεταλλευθεί την γιορτή των ερωτευμένων για την διαφήμιση της ταινίας. Στην πρώτη εικόνα από την ταινία που κυκλοφόρησε, βλέπουμε την Dakota Johnson (στο ρόλο της άβγαλτης φοιτήτριας Ana Steele) να κοιτάζει τον γυρισμένο σε πλάτη Jamie Dornan (Christian Grey). Στο βλέμμα της Ana Steele, αλλά και στη γλώσσα του σώματός της, διαβάζουμε την ταραχή που νιώθει βλέποντας αυτόν που θα αποδειχθεί ο μεγάλος έρωτας της ζωής της. 
1fiftyshades valentine

Στη λεζάντα γράφεται καθαρά:
Ένας χρόνος.
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2015 

Και εκτός από το πρώτο still της ταινίας, υπάρχει κι ένα πόστερ, που μιλάει για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Και… τι σύμπτωτη! Σε αυτό, ξανά, ο Christian Grey είναι γυρισμένος πλάτη.

2fiftyshades valentine

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b