25 εκατ. δολάρια κληρονομεί η κόρη του Paul Walker που είναι μισή Ελληνίδα
Ο 40χρονος πρωταγωνιστής του Fast and Furious που έπεσε θύμα τροχαίου, Paul Walker, όρισε ως μοναδική κληρονόμο της περιουσίας του τη 15χρονη κόρη, Meadow, όπως αποκαλύπτεται από το άνοιγμα της διαθήκης του.

A
A
H Meadow Rain Walker, που είναι κατά το ήμισυ Ελληνίδα, όπως είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός σε συνέντευξη του, κληρονομεί 25 εκατ. δολάρια από τον πατέρα της.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ η τελευταία επιθυμία του Paul Walker ήταν να οριστεί ως εκτελεστής και διαχειριστής της διαθήκη του, η μητέρα του Cheryl Ann Walker μέχρι η κόρη του να ενηλικιωθεί, ενώ ζητά, η μητέρα του, να οριστεί και νόμιμη κηδεμόνας της μικρής. Βέβαια, η Meadow μένει με την μητέρα της, Rebecca Soleros, την οποία όπως φάνηκε ο Paul Walker δεν θεωρούσε κατάλληλη για να διαχειριστεί τη μεγάλη του περιουσία.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φιλαρέτη Κομνηνού: Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλησα να είμαι θεατής της ζωής
Καρκίνος των ωοθηκών: 5 facts + μία νέα εξέλιξη στη θεραπεία
Hot or Not #171: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Καλοκαιρινοί έρωτες στη μεγάλη οθόνη: 10 ταινίες για να (ξανα)ερωτευτείτε
Σε αυτές τις αθηναϊκές αυλές και κήπους θα ξεχάσεις ότι είσαι στην πόλη
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 14-15 Ιουνίου
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το ΣΚ (14-15/06)
3+1 προορισμοί στη Στερεά Ελλάδα για οικογενειακές διακοπές