MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
19
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γίνε σκηνοθέτης στον διαγωνισμό του Jameson Irish Whiskey και του περιοδικού Empire

To Done In 60 Seconds, ο παγκόσμιος διαγωνισμός για τις μικρότερες… μικρού μήκους ταινίες επιστρέφει και καλωσορίζει για 2η συνεχόμενη χρονιά τις ελληνικές συμμετοχές.

Monopoli Team

Το Jameson Irish Whiskey και το περιοδικό Empire συνεργάζονται στον διαγωνισμό Jameson Empire Done in 60 Seconds 2014.

Ο διαγωνισμός ταινιών μικρού μήκους Done in 60 Seconds προσκαλεί επίδοξους σκηνοθέτες από 19 χώρες από ολόκληρο τον κόσμο να ανταγωνιστούν μεταξύ τους. Η πρόκληση δεν είναι άλλη από το remake μιας κινηματογραφικής ταινίας και την απόδοσή της σε μόλις 60 δευτερόλεπτα, χρόνο ελάχιστα μεγαλύτερο απ’ όσο θα διαρκούσε μια ρομαντική σκηνή σ’ ένα χολιγουντιανό blockbuster δράσης. Τα δευτερόλεπτα που αντιστοιχούν σε ένα λεπτό αρκούν στον επίδοξο σκηνοθέτη για να σώσει τον κόσμο, να κατακτήσει το αγόρι/κορίτσι που επιθυμεί και να ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί την υπόλοιπη ζωή τους! Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ταλαντούχους ανθρώπους κάθε ειδικότητας: σε animators με πάθος για το Claymation, σε φανατικούς της δράσης και των ειδικών εφέ αλλά ακόμα και σε ερασιτέχνες που θέλουν να κάνουν την πρώτη τους σκηνοθετική απόπειρα, γυρίζοντας την ταινία με το κινητό τους.

Καλέστε λοιπόν τους φίλους σας, δημιουργήστε τη δική σας ιστορία και δημιουργήστε το καλλιτεχνικό σας αριστούργημα μέσα σε 60 μόλις δεύτερα.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2014!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Jameson Empire Done In 60 Seconds μπορείτε να επισκεφθείτε το jamesonempirediss.com.

Περισσότερα από Cine News