MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
05
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Ξέρξης “εκδικείται” το νεκρό Λεωνίδα στο νέο trailer για τη δεύτερη ταινία των 300! (video)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Κυκλοφόρησε ένα ακόμα trailer για την ταινία “300: Rise of an empire” ( σε ελληνικό τίτλο 300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας). Σε αυτό βλέπουμε όλα τα συστατικά που έκαναν μεγάλο χιτ και την πρώτη ταινία, εντυπωσιακά εφέ, κόμικ αισθητική, μονομαχίες, σεξ, ακραία βία.

author-image

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Στο trailer αυτό βλέπουμε νέα στοιχεία, πέρα από τα εντυπωσιακά εφέ. Εστιάζει περισσότερο από το πρώτο στην πλευρά των Περσών, με πιο χαρακτηριστική την σκηνή του Ξέρξη, που βγάζει τη λύσσα του πάνω στο νεκρό Λεωνίδα. Όπως, μπορούμε να καταλάβουμε, με το τσεκούρι του κόβει το κεφάλι του νεκρού βασιλιά της Σπάρτης, που τόσες απώλειες του προκάλεσε στη μάχη των Θερμοπυλών. 

Ο Rodrigo Santoro που θα παίξει ξανά τον Ξέρξη, ενώ η Eva Green που ερμηνεύει τον ρόλο της Αρτεμισίας, γυναίκας πολεμάρχου στο πλευρό του Ξέρξη. Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Noam Murro (ο οποίος το 2008 γύρισε την ταινία “Smart People”). H ιστορία είναι του Frank Miller και θα κυκλοφορήσει σε κόμικ. Το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από κοινού απο τον Zack Snyder μαζί με τον Kurt Johnstad. 

Tον ρόλο του Θεμιστοκλή, του ανθρώπου που έθεσε τις βάσεις της αθηναϊκής κυριαρχίας, θα ερμηνεύσει ο Sullivan Stapleton. Τον βλέπουμε στην άλλη φωτογραφία από την ταινία, που έχει κυκλοφορήσει. 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 6 Μαρτίου του 2014.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Ο Δήμος Αβδελιώδης επιστρέφει στο σινεμά – “Ο Μεγαλέξανδρος και ο Καταραμένος Δράκος” στο 67ο ΦΚΘ
Cine News
Η Telekom Μεγάλος Χορηγός του 67ου ΦΚΘ – Ειδική, δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης σειράς “Σχέδιο Οδυσσέας”
Cine News
Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026 powered by ΔΕΗ
Cine News
Tenzing: Είδαμε την ταινία για την αληθινή ιστορία πίσω από την κατάκτηση του Έβερεστ
Cine News
Elena’s Shift: Η βραβευμένη ταινία του Στέφανου Τσιβόπουλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Cine News
MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ
Cine News
Σύγκρουση: Η νέα σειρά του MEGA που θα βλέπουμε φανατικά τον χειμώνα
Cine News
«Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
Cine News
The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες
Cine News
«Made in Greece»: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της MagentaTV για τη βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας
Cine News
ArteKino Festival: Τρεις ημέρες ευρωπαϊκού σινεμά, νέων φωνών και συναντήσεων στη Στέγη
Cine News
Η MagentaTV φέρνει το Disney+: Νέα συνδυαστικά πακέτα σε προνομιακές τιμές