MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Ξέρξης “εκδικείται” το νεκρό Λεωνίδα στο νέο trailer για τη δεύτερη ταινία των 300! (video)

Κυκλοφόρησε ένα ακόμα trailer για την ταινία “300: Rise of an empire” ( σε ελληνικό τίτλο 300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας). Σε αυτό βλέπουμε όλα τα συστατικά που έκαναν μεγάλο χιτ και την πρώτη ταινία, εντυπωσιακά εφέ, κόμικ αισθητική, μονομαχίες, σεξ, ακραία βία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στο trailer αυτό βλέπουμε νέα στοιχεία, πέρα από τα εντυπωσιακά εφέ. Εστιάζει περισσότερο από το πρώτο στην πλευρά των Περσών, με πιο χαρακτηριστική την σκηνή του Ξέρξη, που βγάζει τη λύσσα του πάνω στο νεκρό Λεωνίδα. Όπως, μπορούμε να καταλάβουμε, με το τσεκούρι του κόβει το κεφάλι του νεκρού βασιλιά της Σπάρτης, που τόσες απώλειες του προκάλεσε στη μάχη των Θερμοπυλών. 

Ο Rodrigo Santoro που θα παίξει ξανά τον Ξέρξη, ενώ η Eva Green που ερμηνεύει τον ρόλο της Αρτεμισίας, γυναίκας πολεμάρχου στο πλευρό του Ξέρξη. Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Noam Murro (ο οποίος το 2008 γύρισε την ταινία “Smart People”). H ιστορία είναι του Frank Miller και θα κυκλοφορήσει σε κόμικ. Το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από κοινού απο τον Zack Snyder μαζί με τον Kurt Johnstad

Tον ρόλο του Θεμιστοκλή, του ανθρώπου που έθεσε τις βάσεις της αθηναϊκής κυριαρχίας, θα ερμηνεύσει ο Sullivan Stapleton. Τον βλέπουμε στην άλλη φωτογραφία από την ταινία, που έχει κυκλοφορήσει. 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 6 Μαρτίου του 2014.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b