MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέο trailer για την ταινία “Wolf Of Wall Street” με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Κυκλοφόρησε νέο trailer για την ταινία “Wolf Of Wall Street” (Ο λύκος της Wall Street), με πρωταγωνιστή το Λεονάρντο Ντι Κάπριο και με σκηνοθετική ματιά του Μάρτιν Σκορσέζε.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η πέμπτη κινηματογραφική συνεργασία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με το Μάρτιν Σκορσέζε έχει αυτή τη φορά θέμα τα βρώμικα μυστικά της Γουόλ Στριτ. Σε αυτή θα θίγεται η διαφθορά και το στυγνό κυνήγι του χρήματος, μέσα από την πολυσυζητημένη ζωή του επιφανούς χρηματιστή Τζόρνταν Μπέλφορτ. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο χρηματιστής Μπέλφορτ έγινε διάσημος για ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα της Wall Street και μετά από συνεργασία με το FBI πέρασε 22 μήνες στην φυλακή. Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στην αυτοβιογραφία του χρηματιστή, η οποία έχει μεταφραστεί σε 18 γλώσσες κι έχει εκδοθεί σε 40 χώρες.

Στην ταινία συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Jonah Hill και ο Jon Bernthal, o γνωστός από την ταινία Artist Γάλλος Jean Dujardin, ενώ εντυπωσιακή είναι η εμφάνιση του Matthew McConaughey. H ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 25 Δεκεμβρίου του 2013.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b