Bazaar αγάπης για τ’ αδέσποτα
Ένα ακόμα market της Stray Care θα φιλοξενηθεί το Σαββάτο 19 & Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων(Ερμού 134-136, πλησίον ηλεκτρ. Σταθμού Θησείου, Ώρες 12:00 – 23:00.)
A
A
Πολλοί παλιοί αλλά και νέοι χειροτέχνες δημιουργοί, σας περιμένουν στο πανέμορφο και νεοκλασικό κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στον εσωτερικό χώρο αλλά και στον κήπο του κτιρίου, από τις 12:00 – 23:00.
Στο bazaar θα βρείτε χειροποίητα ρούχα, αξεσουάρ, υποδήματα, κοσμήματα, πλεκτά, ξύλινα παιχνίδια, γλυκά, λικέρ, και πολλά άλλα είδη.
Υπενθυμίζουμε ότι το έργο της Stray Care είναι να σιτίζει αλλά και να προστατεύει αδέσποτα και κυρίως άρρωστα ζώα.
Στο διήμερο Market μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το έργο της Stray Care, καθώς και να την υποστηρίξετε με οποιαδήποτε προσφορά σε τροφές και φάρμακα για τα αδέσποτα ζώα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Bella Ciao#43: Αντίο λοιπόν, αντίο…
Hot or Not #213: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εδώ Εθνικό Θέατρο: Το ραδιόφωνο της πρώτης κρατικής σκηνής ξεκίνησε να εκπέμπει
Sequels, remakes, spin-offs παντου: Μήπως το έχουμε παρακάνει;
Τσουρέκι με φυστίκι ή τσουρέκι roll; Βρήκαμε τα πιο ξεχωριστά τσουρέκια αυτού του Πάσχα
Ψάχνεις (ακόμα) πασχαλινά δώρα; 8 πρωτότυπες ιδέες από αγαπημένα brands
Weekend TV Picks: 2 σειρές και 7 ταινίες που θα δούμε το ΣΚ
Family Weekend: 14+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Stop Scrolling: Δικαίωση για το revenge porn, αναμονή για τα Τέμπη και πολιτικές αναταράξεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 4-5 Απριλίου