MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το trailer του “Πινόκιο” που ανεβαίνει στο Ακροπόλ- Δηλώσεις των συντελεστών της παράστασης

Κυκλοφόρησε το trailer της παιδικής παράστασης «Πινόκιο» που θα ανέβει κατά την φετινή χειμερινή σεζόν στο Ακροπόλ, σε σκηνοθεσία του δημιουργού της δημοφιλούς «Κατσαρίδας», Βασίλη Μαυρογεωργίου. Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

«Με τον ήρωα της ιστορίας θα ήθελα να ταυτιστούν όλες οι ηλικίες. Το σύμπαν του Πινόκιο είναι μια παραμόρφωση του δικού μας κόσμου γεμάτο συμβολισμούς, η χώρα των ατελείωτων παιχνιδιών, τα παιδιά που μεταμορφώνονται σε γαϊδούρια, το τεράστιο ψάρι, όλα συμβάλουν στο να αισθάνεται ο θεατής ότι δεν μπορεί να φανταστεί τι παραμονεύει στην επόμενη γωνία, καθώς τα πάντα είναι αναγνωρίσιμα, αλλά και ξένα». επισημαίνει για την παράσταση ο σκηνοθέτης, Βασίλης Μαυρογεωργίου.

“Η ιστορία του Πινόκιο είναι λίγο παρεξηγημένη” δηλώνει ο Γιάννης Σαρακατσάνης, που ερμηνεύσει τον Πινόκιο σε video με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. “Κατάλαβα το βάθος που έχει πραγματικά αυτή η ιστορία” συμπλήρωσε. 

Ο σκηνοθέτης από την πλευρά του δηλώνει με αρκετό χιούμορ ότι ήθελε να αντιγράψει 100% την ταινία του Disney, αλλά ο σεναριογράφος (που έκανε το θεατρικό κείμενο) Γιώργος Μακρής του είπε ότι αυτό “δεν παίζει”. Η Κατερίνα Γερονικολού (η νεράιδα) παραδέχθηκε ότι το μόνο που ζήτησε ήταν να φοράει νυφικό και η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε. 

Ακούστε τις χιουμοριστικές δηλώσεις όλων των συντελεστών σε αυτό το " target="_blank">VIDEO

Πληροφορίες για την παράσταση

Διανομή
Πινόκιο: Γιάννης Σαρακατσάνης, Γρύλος: Έλλη Χατζεϊπίδου, Τζεπέτο: Γιώργος Μακρής, Αλεπού, Αμαξάς: Γιάννης Δενδρινός, Γάτος, Μαριονέτα: Βιργινία Ταμπαροπούλου, Φυτίλης, θεατράρχης: Νικόλας Πιπεράς, Δάσκαλος, Τόνος: Στράτος Παλαιολόγος, Δήμαρχος της Βλακεντίας, Μαριονέτα: Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Κουκλοπαίκτης, Νεράιδα: Κατερίνα Γερονικολού, Μαγείρισσα: Μπέτυ Αποστόλου

Info: Θέατρο Ακροπόλ, Ιπποκράτους 9 – 11, τηλ. 210.3643700

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b