MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ένTECHNO 2013: a warehouse odyssey στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου το ένTECHNO επιστρέφει για την 5η του έκδοση, πιο φιλόδοξο από ποτέ. Αφήνει τη φιλόξενη στέγη του six d.o.g.s για το Κτήριο 56, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», και υποδέχεται μια σειρά εκλεκτών προσκεκλημένων από το εξωτερικό, δίνοντας παράλληλα βήμα στους εκπροσώπους της παλλόμενης εγχώριας dance σκηνής.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το ένTECHNO 2013: a warehouse odyssey, φιλοδοξεί να αναβιώσει την old school αίσθηση ενός αυθεντικού warehouse party, μένοντας παράλληλα πιστό στο διευρυμένο και φουτουριστικό dance πνεύμα του. Η δημιουργική ομάδα του six d.o.g.s θα διατηρήσει την καλλιτεχνική επιμέλεια και παραγωγή του Φεστιβάλ σε συνεργασία με τη νεοϋορκέζικη ομάδα Resolute, διάσημης για τα parties της.

Mία από τις λίγες πλέον ευκαιρίες του αθηναϊκού κοινού να χορέψει σε φεστιβαλικό περιβάλλον υπό τους ήχους σπουδαίων καλλιτεχνών του είδους, ανάμεσα στους οποίους η Ρωσίδα Nina Kraviz, ο Αμερικανός Function, και ο Χιλιανός Alexi Delano.

Πιο αναλυτικά το φετινό line-up περιλαμβάνει τους: Nina Kraviz, Function, Alexi Delano, Glacial live, Mr.Statik & Lee burton & BODJ b3b, Pan, Visuals by Ha!

Πληροφορίες: 
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος (εισοδος Γ μέσω οδού Ελληνικού Κόσμου)
Εισιτήρια: Presale- 20 euros ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://entechno.eventbrite.com/ και στο six d.o.g.s
At the door- 22 euro

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b