MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σκέτη φρίκη για τις πρωταγωνίστριες στην “Ζωή της Αντέλ” ήταν τα γυρίσματα!

Τα θριαμβευτικά χαμόγελα, οι αγκαλιές και τα φιλιά ανάμεσα στον σκηνοθέτη και τις δυο πρωταγωνίστριες της ταινίας “Η ζωή της Αντέλ” ίσως δεν έλεγαν όλη την αλήθεια. Μπορεί η ταινία να θριάμβευσε στις Κάννες και να χαιρετίσθηκε ως μια εξαιρετικά τολμηρή και απελευθερωτική ταινία που υμνεί το δικαίωμα στην διαφορετικότητα, αλλά οι πρωταγωνίστριες της Αντέλ Εξαρχόπουλος και Λία Σεϊντού δεν θέλουν να ξανασυνεργαστούν με τον σκηνοθέτη Αμπντελατίφ Κεσίς.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι νεαρές ηθοποιοί είδαν κι έπαθαν με τις ταπεινωτικές σκηνές σεξ και βίας που αναγκάστηκαν να γυρίσουν κάτω από τις εξαντλητικές οδηγίες του γαλλοτυνήσιου σκηνοθέτη.

Η 19χρονη Αντέλ Εξαρχοπουλός μάλιστα, η οποία υποδύθηκε στην ταινία ένα κορίτσι 15 ετών που η ζωή του αλλάζει όταν ερωτεύεται μια μεγαλύτερη γυναίκα, έμεινε έκπληκτη από την ένταση και την ωμότητα των σκηνών ομοφυλοφιλικού σεξ που έπρεπε να γυρίσει υπό το βλέμμα του Κεσίς. “Οι περισσότεροι δεν τολμούν καν να ζητήσουν όσα ζήτησε εκείνος και σε κάθε περίπτωση δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό”, σχολίασε στην αμερικανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα The Daily Beast, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι για μια σκηνή σεξ δέκα λεπτών χρειάστηκε να κάνουν, τόσο αυτή όσο και η συμπρωταγωνίστριά της, γυρίσματα για δέκα ολόκληρες ημέρες εντελώς γυμνές.

Οι δύο πρωταγωνίστριες δήλωσαν ότι ένιωθαν ντροπιασμένες, καθώς δεν γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους και έπρεπε να γυρίσουν λεσβιακές σεξουαλικές σκηνές. Μάλιστα, η Αντέλ Εξαρχόπουλος δήλωσε ότι δεν είχε καμία επαφή με το λεσβιακό σεξ, πράγμα που την έκανε να νιώθει ακόμα πιο άβολα. Επίσης, οι σκηνές βίας, με τα χαστούκια ήταν απολύτως ρεαλιστικές και παρατεταμένες, γεγονός που προκάλεσε σωματικό πόνο στην Αντέλ, ενώ έκοψε και το χέρι της, όταν έπεσε σε μια γυάλινη πόρτα. Αυτό δεν συγκίνησε καθόλου τον σκηνοθέτη, που ζήτησε να συνεχίσουν την λήψη, παρά το γεγονός ότι η πρωταγωνίστρια έκλαιγε και είχε ματώσει!

Όπως αποκάλυψαν οι δύο πρωταγωνίστριες, ο σκηνοθέτης διαρκώς έκανε γυρίσματα μαζί τους, ερευνώντας, γιατί δεν ήξερε τι έψαχνε. Επίσης, δεν τις άφηνε να δουν τις οικογένειες τους τους 5,5 μήνες που κράτησαν τα γυρίσματα. Η Αντέλ Εξαρχόπουλος πάντως ομολόγησε πως μυστικά έπαιρνε το τρένο και πήγαινε να δει τον φίλο της. 

Όσο για τις ερωτικές σκηνές, που δείχνουν απόλυτα ρεαλιστικές, η Λία Σεϊντού αποκάλυψε ότι φορούσαν ψεύτικα αιδοία, πιστά αντίγραφα των πραγματικών τους αιδοίων. 

Με όσα τράβηξαν οι δύο πρωταγωνίστριες το λένε ξεκάθαρα: Ποτέ δεν θα ξανασυνεργαστούν με τον Κεσίς. Και στην απορία του δημοσιογράφου, πως λένε “όχι” αφού η ταινία ήταν τόσο έξοχη αυτές απαντούν: Σας άρεσε, γιατί εμείς υποφέραμε πραγματικά.

Τελικά, η τέχνη θέλει θυσίες. Και καμιά φορά, κάποιοι το παρακάνουν, στις θυσίες που απαιτούν από τους άλλους. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b