Ο Paul Goodman στο Zp87
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤην Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, ο Paul Goodman θα εμφανιστεί στο Ζp87, για μια μοναδική βραδιά με κρητικό χαρακτήρα.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟ Paul Goodman είναι μουσικός και συνθέτης με μεγάλη εμπειρία σε ποικίλες τροπικές μουσικές παραδόσεις. Η μουσική του εμπειρία και η εσωτερικότητα του ήχου του, δίνουν ένα χαρακτηριστικό προσωπικό ύφος στις συνθέσεις του. Η αιώρηση ανάμεσα στο παλιό και το σύγχρονο, το στοιχείο της έκπληξης και οι ασυνήθιστες μελωδικές και ρυθμικές γραμμές είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον ήχο του Paul Goodman τόσο ιδιαίτερο.
Μαζί με τους συνεργάτες του, Μανωλία Κοκολογιάννη και Παναγιώτη Μαύρη, θα παρουσιάσει μουσικές που έχει κυρίως συνθέσει τα τελευταία δέκα χρόνια που ζει στην Κρήτη.
Paul Goodman: σάζι, λύρα
Μανωλία Κοκολογιάννη: λύρα
Παναγιώτης Μαύρης: τόμπακ
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google