MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Sofia Vergara πιο ακριβοπληρωμένη σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Sofia Vergara βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της αμερικανικής τηλεόρασης.

Monopoli Team

Η 41χρονη ηθοποιός κέρδισε 30 εκατομμύρια δολάρια από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική σειρά “Modern Family”, το οποίο προβάλλεται από το 2009 με μεγάλη επιτυχία. Βέβαια, οι υψηλές αποδοχές της Vergara δεν οφείλονται μόνο στην τηλεόραση, αλλά και στις διαφημίσεις που έχει κάνει η ηθοποιός για γνωστές εταιρείες.

Στη δεύτερη θέση της λίστας ήταν δύο ηθοποιοί, καθώς είχαν το ίδιο ποσό κερδών. Η Kaley Cuoco, πρωταγωνίστρια του “The Big Bang Theory” στο ρόλο της “Penny”, και η τηλεοπτική ντετέκτιβ στη σειρά “Νόμος και Τάξη”, Mariska Hargitay. Η κάθε μία ηθοποιός συγκέντρωσε το ποσό 11 εκατομμυρίων δολαρίων, αρκετά υψηλό για να τiς βάλει σε αυτή τη θέση, αλλά με μεγάλη διαφορά από τα κέρδη της Sofia Vergara.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αδερφές Kardashian. Μπορεί να μην είναι ηθοποιοί, αλλά είναι τηλεοπτικά πρόσωπα και κέρδισαν φέτος 10 εκατομμύρια δολάρια από το reality show το οποίο επικεντρώνεται στη ζωή της οικογένειας τους.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b