MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η αντίδραση του κοινού για τους ηθοποιούς στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι

Μετά από μήνες συζητήσεων και φημολογίας πρωταγωνιστές για τις “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι” ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο33χρονος Charlie Hunnam και η 24χρονη Dakota Johnson. Η απόφαση αυτή όμως φαίνεται πως δεν θα γίνει εύκολα αποδεκτή από το κοινό.

Monopoli Team

Όσοι ανυπομονούσαν για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου απογοητεύτηκαν από την επιλογή των πρωταγωνιστών. Οι αντιδράσεις είναι έντονες και οι θαυμαστές θεωρούν πως ο Humman και η Johnson δεν είναι κατάλληλοι για τους ρόλους, αφού δεν εκπέμπουν τον ερωτισμό που απαιτεί η ταινία και δεν τους θεωρούν όμορφους.

Το Twitter έχει πάρει φωτιά με θυμωμένα, αλλά και χιουμοριστικά σχόλια. Στη σφοδρή κριτική που δέχονται οι ηθοποιοί έσπευσε να απαντήσει ο ίδιος ο παραγωγός της ταινίας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, γράφοντας “Υπάρχουν πολλά άλλα που μετράνε στο καστ πέρα από την εμφάνιση. Το ταλέντο, η διαθεσιμότητα των ηθοποιών, η επιθυμία τους να το κάνουν, η χημεία που έχουν μεταξύ τους”.

Ωστόσο, οι θαυμαστές των Πενήντα αποχρώσεων απορρίπτουν πλήρως τους ηθοποιούς και πολλοί δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να δουν την ταινία.

Η ιστορία αυτή μας θυμίζει το χαμό που προκλήθηκε στο διαδίκτυο όταν ανακοινώθηκε ότι το ρόλο του Batman θα ενσαρκώσει ο Ben Affleck. Το κοινό, πλέον, έχει όλα τα μέσα για να ακουστεί η άποψη του, όμως το πιο πιθανό είναι ότι δεν λαμβάνεται υπόψιν από τους κινηματογραφικούς παραγωγούς.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b