MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των πρωταγωνιστών για τις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι!

Το σίριαλ των πρωταγωνιστών της κινηματογραφικής μεταφοράς των “Πενήντα αποχρώσεων του γκρι” έλαβε τέλος. Έτσι, μετά την ανακοίνωση ότι η Sam Taylor-Johnson θα σκηνοθετήσει την ταινία, μάθαμε πλέον τα ονόματα των πρωταγωνιστών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στον ρόλο του Christian Grey θα δούμε τελικά τον 33χρονο ηθοποιό Charlie Hunnam. Τον τελευταίο καιρό ο Hunnam έπαιζε ως φαβορί, αλλά κυκλοφορούσαν και φήμες ότι είχε αρνηθεί τον ρόλο, ενώ στην συνέχεια ακούστηκε ότι στην πραγματικότητα ενδιαφέρεται. Τελικά, όχι μόνο ενδιαφέρθηκε για τον ρόλο, αλλά τον πήρε κιόλας. 

Charlie-Hunnam
Και για τον ρόλο της πρωταγωνίστριας Ana Steele επικράτησε τελικά ένα φαβορί για τον ρόλο. Την άβγαλτη φοιτήτρια που ξεσάλωσε με τον έρωτα της ζωής της θα ερμηνεύσει τελικά η Dakota Johnson, που είναι 24 ετών.
dakota-johnson
Δεν μάθαμε όμως μόνο τους πρωταγωνιστές. Έγινε γνωστό ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ την 1 Αυγούστου του 2014. Λογικά, κάπου εκεί κοντά θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα (αν και μπορεί να καθυστερήσει λίγο, γιατί ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών). 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b