Διάφορα
O Φίλιππος Νικολάου στο προαύλιο του Badminton
Στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton θα εμφανιστεί ο Φίλιππος Νικολάου στις 7 Σεπτεμβρίου, για να μας θυμίσει προσωπικές του επιτυχίες αλλά και χαρακτηριστικές στιγμές από το ρεπερτόριο του συνθέτη Σπύρου Παπαβασιλείου (1940 – 2009).

A
A
Ο Φίλιππος Νικολάου έκανε την πρώτη του δισκογραφική εμφάνιση με το δίσκο «Φύλλα Φθινοπωρινά» το 1969. Τραγουδιστής με χαρακτηριστική φωνή αλλά και τραγουδοποιός, με πολλές επιτυχίες και ως συνθέτης τραγουδιών και ως στιχουργός.
«Μια καρδιά για σένα», «Μου χρωστάς δεν σου χρωστάω», «Στο άδειο μου πακέτο», «Όχι θα κάτσω να σκάσω», «Μεγιέ Μελέ», «Μακάρι», «Λίγη τύχη να ‘χα» και πλήθος άλλα. «Έλεγα…», «Καλοκαίρια και Χειμώνες», «Άσε με να σ’ αγαπάω», «Όμορφή μου Κατερίνα», «Σ’ αγαπώ σαν αμαρτία» κ.ά. Εκεί όπου το ύφος μιας σειράς «παλιών μεγάλων επιτυχιών», φαντάζει φρέσκο και αρυτίδωτο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το 82ο Φεστιβάλ Βενετίας ξεκινά: Αυτές είναι οι 10 πιο πολυσυζητημένες πρεμιέρες
Μητέρα Αράχνη: Όταν η σύγχρονη ελληνική υφαντική τέχνη συνομιλεί με τον λόγο και τη μουσική
Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα: Για τρίτη σεζόν στο Θέατρο Μπέλλος
Το 1ο Urban Forest Jazz Festival είναι γεγονός – Στο Αρχαίο Δάσος Διονύσου με κορυφαίο line up
Κουρεντζής, Καβάκος, διεθνείς ορχήστρες, μπαλέτο: Τα highlights της νέας σεζόν στο Μέγαρο
Ηρώδειο: Τα Μπαλέτα Μπεζάρ χορεύουν «7 ελληνικούς χορούς» και τιμούν τον Μίκη Θεοδωράκη
Θερινό σινεμά στην αυλή του Επί Κολωνώ με ελεύθερη είσοδο – Οι προβολές του Σεπτεμβρίου
Ο αόρατος επισκέπτης, για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη
Θρίαμβος για την «Ορέστεια» στην Επίδαυρο – Τελευταία παράσταση στο Θέατρο Πέτρας
«Να μ’ αγαπάς»: Τα δύο δυνατά teaser της νέας σειράς του Alpha