MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ηθοποιός με ελληνικές ρίζες ακούγεται για πρωταγωνιστής στις “50 αποχρώσεις του γκρι”!

Το σίριαλ των πρωταγωνιστών της κινηματογραφικής μεταφοράς των “Πενήντα αποχρώσεων του γκρι” συνεχίζεται. Παρά το γεγονός ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η σκηνοθέτης Sam Taylor-Johnson, για το καστ ακόμα δεν υπάρχει τίποτα το οριστικό, παρά μόνο φήμες. Και στις φήμες αυτές διαρκώς προστίθενται νέα ονόματα, που κάνουν το σκηνικό ακόμα πιο περίπλοκο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Φυσικά, το “πορνό της μαμάς”, όπως είναι η … “κωδική ονομασία” της τριλογίας, επειδή γράφτηκε από την μητέρα E. L. James, απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες. Επομένως, το όνομα του ηθοποιού που θα ερμηνεύει τον  νέο, πανέμορφο και βιτσιόζο μεγιστάνα Christian Grey είναι το πιο σημαντικό θέμα. 

Το όνομα που ακούγεται τελευταία είναι του 33χρονου ηθοποιού Charlie Hunnam. Βέβαια, οι πληροφορίες είναι αντιφατικές. Άλλες πηγές λένε ότι έχει αρνηθεί τον ρόλο, ενώ στην συνέχεια ακούστηκε ότι στην πραγματικότητα ενδιαφέρεται. 

Charlie-Hunnam
Εκτός από τον Hunnam ακούγονται προσφάτως και δύο άλλα ονόματα και τα δύο ηθοποιών, που δεν έχουν περάσει τα 20+.
Theo2
Ο ένας είναι ο Theo James, που είναι καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Theodore Peter James Kenneth Taptiklis. To Taptiklis ακούγεται ελληνικό και όντως είναι.

 Ο πατέρας του είναι ο Philip Taptiklis, γιος Έλληνα μετανάστη. Έτσι ο παππούς του επίδοξου πρωταγωνιστή των 50 είναι Έλληνας.

Μάλιστα, ο Theo στο παρελθόν έχει δηλώσει σε συνέντευξη του ότι πιο σέξι Ελληνίδα είναι η Ελένη Μενεγάκη, δείγμα ότι παρακολουθεί και ελληνικά πρωινάδικα!

Ο άλλος ηθοποιός είναι ο Christian Cooke από το σίριαλ Magic CIty, το οποίο έχει παίξει στην Ελλάδα η Nova.

Νέα ονόματα έχουν ακουστεί και για τον ρόλο της πρωταγωνίστριας Ana Steele. Για τον ρόλο της άβγαλτης φοιτήτριας που ξεσάλωσε με τον έρωτα της ζωής της ακούγεται ως φαβορί η Dakota Johnson, που είναι 24 ετών.
imogen poots
Ωστόσο, ακούγονται και άλλα ονόματα. Αυτό της 25χρονης Alicia Vikander, την οποία είδαμε στην Anna Karenina, αλλά και το όνομα  της Imogen Poots (φωτογραφία), η οποία είναι 24 ετών. Βλέπουμε ότι στην περίπτωση της Anastasia προτιμούνται ηθοποιοί που δεν ξεπερνάνε τα 25, κάτι που είναι λογικό σε σχέση με τον συγκεκριμένο ρόλο. 

Θα ακουστούν πάντως κι άλλα ονόματα, από ό,τι φαίνεται, για να συνεχιστεί αυτό το σίριαλ. Άλλωστε, όπως έχουν επιβεβαιώσει οι παραγωγοί της ταινίας, τα ονόματα αυτά δεν είναι τα μόνα που εξετάζονται. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b