MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φωτογραφίες τοπίου από γυμνά κορμιά! (gallery)

Τι συμβαίνει όταν το γυμνό σώμα αντιμετωπίζεται σαν τοπίο; Αυτό θέλησε να ανακαλύψει ο καλλιτέχνης Carl Warner, ο οποίος έχει καινοτόμησε στο τομέα της φωτογραφικής τέχνης μέσω της σειράς Bodyscape.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Γεννημένος το 1963 στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, ο Carl Warner όσο φοιτούσε στο Maidstone College of Art, ανακάλυψε ότι το αληθινό πάθος του ήταν η φωτογραφία. Έτσι συνέχισε τις σπουδές του στο Κολέγιο Φωτογραφίας του Λονδίνου ώστε να επικεντρωθεί στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση και φυσικά στην φωτογραφία.

Η επιτυχία του καλλιτέχνη ήρθε από τη κυκλοφορία της σειράς Foodscape -δημιουργία τοπίων από τρόφιμα-. Η επιτυχία αυτή είναι που επέτρεψε στον Warner να κυκλοφορήσει σήμερα τη καινούργια καλλιτεχνική σειρά με τίτλο Bodyscape. Αντί για τρόφιμα, ο Warner χρησιμοποιεί την ανθρώπινη μορφή για να δημιουργήσει τοπία φαντασίας. Τα γόνατα, οι κνήμες, οι πλάτες και όλες οι γωνίες του σώματος αποτελούν τους λόφους και τα βραχώδη τοπία στην τελευταία ενδιαφέρουσα σειρά που έχει κυκλοφορήσει. Ο καλλιτέχνης χρησιμοποίησε το ανθρώπινο σώμα σαν τοπίο δημιουργώντας εικόνες με βαθύ ερωτισμό.

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b