MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Javier Bardem δείχνει λίγο γελοίος στη νέα ταινία του Ridley Scott

Με ένα αρκετά γελοίο look εμφανίζεται ο Javier Bardem στις νέες φωτογραφίες από την νέα ταινία του Ridley Scott “The Counselor” (Ο συνήγορος). Ο ηθοποιός που πρόσφατα έγινε πατέρας για δεύτερη φορά με την Penelope Cruz, εμφανίζεται στο έργο με περίεργο μαλλί που χρειάζεται τόνους ζελέ για να σταθεί έτσι, περίεργο πουκάμισο και επιλογή χρωμάτων που δίνει έναν κιτς τόνο. Αντίθετα, η Cameron Diaz στην φωτογραφία δίπλα του, δείχνει μια χαρά.

author-image Γιώργος Σμυρνής

O Michael Fassbender στη νέα ταινία του Ridley Scott θα είναι ο πρωταγωνιστής. Ερμηνεύσει έναν δικηγόρο, κοντά στο Μεξικό, που μπλέκει σε μια ιστορία με εμπόριο ναρκωτικών. Ο Bardem θα είναι ένας πάμπλουτος γνωστός του δικηγόρου, ενώ ο Brad Pitt ένας σκοτεινός τύπος, ο Westray που θα εμφανισθεί στην πορεία. Η Cameron Diaz θα παίξει το αντικείμενο του πόθου του Fassbender και όπως βλέπουμε από το τρέιλερ με ένα λεοπάρ μίνι φόρεμα, κάνει πολύ πειστικά τον ρόλο της. Και η Penelope Cruz φαίνεται ότι θα έχει πιπεράτες σκηνές, από τα λίγα πλάνα του καλογυρισμένου trailer. 

Στις καινούριες φωτογραφίες βλέπουμε τον Javier Bardem με αυτό το γελοίο look και μαζί με τον Michael Fassbender, ο οποίος έχει μια πιο νορμάλ εμφάνιση.
bardem 2
“O συνήγορος” είναι γραμμένος από τον Cormac McCarthy, έναν από τους μεγαλύτερους συγγραφείς της Αμερικής και συγγραφέα του “Καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους“, το οποίο έγινε ταινία από τους αδερφούς Cohen με τον Javier Bardem να ερμηνεύει έναν από τους πιο τρομακτικούς κακούς στην ιστορία του σινεμά. Η ταινία θα βγει στην Αμερική 25 Οκτωβρίου του 2013.

Στο καστ της ταινίας βρίσκεται και η γνωστή από την πολύ πετυχημένη σειρά Game of ThronesNatalie Dormer. Στο έργο αυτό θα παίζει την Blonde.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b