MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Ryan Gosling και ο Zac Efron στον νέο Πόλεμο των Άστρων;

Η είδηση ότι θα γίνει έβδομη ταινία της σούπερ επιτυχημένης σειράς ταινιών “Πόλεμος των Άστρων” προκάλεσε μεγάλο θόρυβο στην κινηματογραφική βιομηχανία. Κι ενώ ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί η επιστροφή του Harrison Ford και των υπόλοιπων “παλιών” της πρώτης τριλογίας στo sequel που ετοιμάζεται, ήδη ακούγονται πολλά ονόματα για την νέα ταινία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο σκηνοθέτης της ταινίας J.J. Abrams- ο οποίος μεταξύ άλλων σκηνοθέτησε το τελευταίο Star Trek Into Darkness, αλλά και τα δύο πρώτα επεισόδια του γνωστού σίριαλ Lost- αναζητά μεγάλα ονόματα, για το 7ο Star Wars. Ανάμεσα σε αυτούς, ιδιαίτερα τον ενδιαφέρουν ο Ryan Gosling και ο Zac Efron.

Για τον Ryan Gosling ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιόν ρόλο θα παίξει (αν τελικά συμφωνήσει να πάρει μέρος) στην νέα ταινία. Ο Zac Efron, σε περίπτωση που γίνει μέρος του καστ, θα ερμηνεύσει τον ρόλο του γιου του  Luke Skywalker. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήσεις με την παραγωγή είχε ο Leonardo DiCaprio, χωρίς όμως κάποια άλλη εξέλιξη. Πάντως, ο σκηνοθέτης του Star Wars J.J. Abrams φαίνεται να  ενδιαφέρεται και για τον Ιρλανδό ηθοποιό Jonathan Rhys Meyers (γνωστός από την τηλεοπτική σειρά “The Tudors”

Το σενάριο είναι του Michael Arndt (Oblivion, Brave) που θα βασιστεί στους  χαρακτήρες του George Lucas, αλλά θα επινοήσει μάλλον και νέους ρόλους. Η ταινία δεν αναμένεται να βγει στις αίθουσες νωρίτερα από το 2015.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b