MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Την Lindsay Lohan μαζί με έναν πορνοστάρ σκηνοθετεί ο σεναριογράφος του “Τελευταίου Πειρασμού”! (trailer)

Η ηθοποιός που περισσότερο απασχολεί τα ΜΜΕ με τις διάφορες περιπέτειες της, παρά με τις ταινίες της, η Lindsay Lohan πρωταγωνιστεί στην νέα της ταινία The Canyons μαζί με τον Τζέιμς Ντιν. Όχι, δεν αναστήθηκε ο θρυλικός ηθοποιός για χάρη της σταρλετίτσας με την προβληματική συμπεριφορά. Απλά, μαζί της θα παίζει ένας πορνοστάρ με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο James Deen (το πραγματικό του όνομα είναι Bryan Matthew Sevilla), θέλοντας προφανώς να θυμίζει τον σπουδαίο ηθοποιό James DEAN, που έφυγε πρόωρα από την ζωή.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία έχει ασαφές περιεχόμενο. Μιλάει για την νεότητα, την γκλαμουριά και το Λος Άντζελες. Και πάρα πολλοί αναρωτιούνται τι ακριβώς θα είναι αυτό το έργο, το οποίο σκηνοθετεί ο Paul Schrader.

Ο Schrader δεν είναι κανένας τυχαίος στον κινηματογράφο. Το βιογραφικό του είναι λαμπρό και ως σκηνοθέτη και κυρίως ως σεναριογράφου. Οι τίτλοι των σεναρίων που έχει υπογράψει μιλάνε από μόνοι τους: Ταξιτζής και Οργισμένο Είδωλο με τον De Niro, Ο Τελευταίος Πειρασμός του Καζαντζάκη μεταξύ άλλων. Ήταν σταθερός συνεργάτης του Martin Scorsese, ο οποίος υπογράφει τις σκηνοθεσίες σε όλες αυτές τις ταινίες. 

Αλλά και ως σκηνοθέτης έχει σημαντική καριέρα με 18 ταινίες στο ενεργητικό του, μία εκ των οποίων το “Επάγγελμα: Ζιγκολό” σε σκηνοθεσία και σενάριό του και πρωταγωνιστή το sex symbol εκείνη την εποχή (1980), Richard Gere.

Αν και συνεχίζει να είναι παραγωγικός, η καριέρα του είναι φανερό ότι έκανε το μεγάλο της μπαμ τις δεκαετίες του 70 και του 80. Είναι λοιπόν περίεργη η εμπλοκή ενός ανθρώπου με τέτοια ιστορία στον κινηματογράφο στο συγκεκριμένο project, με μια δεύτερης σειράς σταρ και έναν πορνοστάρ με… θρυλικό ψευδώνυμο. 

Η ταινία θα βγει σε λιγότερο από έναν μήνα περίπου στην Αμερική και κανείς δεν έχει ιδέα τι θα δείχνει, αλλά και πώς θα αντιμετωπισθεί από το κοινό. Προς το παρόν, η παραγωγή κυκλοφόρησε ένα ακόμα trailer. 

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b